Edwin Jansen en Nicolet Suhr hopen u snel te mogen begroeten bij Forever Young.
Edwin Jansen en Nicolet Suhr hopen u snel te mogen begroeten bij Forever Young.

Bijzondere mode en lifestyle voor eenieder jong van geest

vaste rubrieken

DELFT – In het logo van Forever Young zijn de drie steekwoorden verwerkt die de sfeerrijke onderneming aan de Hippolytusbuurt 19 perfect omschrijven: Fashion – Lifestyle – Coffee.

Terwijl bezoekers van de winkel een blik werpen op de collectie van Forever Young, bereidt Edwin Jansen een vers kopje koffie met behulp van het authentieke Italiaanse espressoapparaat in de zaak. Samen met zijn vrouw Nicolet Suhr vormt hij de drijvende kracht achter Forever Young, dat inmiddels zo'n anderhalf jaar bestaat. Hiervoor werkte Edwin als sportmarketeer en zat Nicolet weliswaar al in de kledingverkoop, maar dan in de avonden bij de mensen aan huis. De behoefte om samen een eigen onderneming te beginnen kwam steeds meer aan de oppervlakte. "Een winkel met een geheel eigen stijl, in een ongedwongen sfeer waar je altijd wel iets leuks en bijzonders aantreft in de rekken of op de planken", omschrijft Edwin het concept van Forever Young.
Forever Young richt zich vooral op 35-plussers die zich jong van hart en geest voelen. De meeste merken die men in huis heeft zijn van Nederlandse of Scandinavische makelij. Voor vrouwen is er kleding van onder meer Summum en Alix The Label. Tot de paradepaardjes van de winkel behoren de damesjeans van Pulz, die een perfecte pasvorm bezitten. En voor mannen is er bijvoorbeeld de vintage vrijetijdskleding van Dstrezzed. Qua schoeisel heeft Forever Young merken als Fabienne Chapot (laarsjes) en Meyba (sneakers) in huis. Edwin en Nicolet hebben de najaarscollectie inmiddels in de winkel geïntroduceerd: sowieso wordt de collectie regelmatig gewisseld, zodat er steeds iets nieuws te vinden is. Dat geldt ook voor de lifestyle-artikelen. Blijf via www.facebook.com/fydelft op de hoogte van de nieuwste aanwinsten in het assortiment.

Forever Fit
Forever Young organiseert ook tal van activiteiten. Bijvoorbeeld Forever Fit: op de laatste zondag van de maand een uurtje gezellig sporten in de Delftse binnenstad. Op zondag 28 augustus is de eerste Forever Fit na de zomervakantie. Voor 5 euro doe je mee, aanmelden is niet nodig. Om 12.45 uur verzamelt men bij Forever Young. Na afloop staat daar ook nog een lekkere energieboost op de sporters te wachten.