<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De verrassende winnaar van de Stad Delft Bokaal editie 2018, SEP
De verrassende winnaar van de Stad Delft Bokaal editie 2018, SEP (Foto: )

Stad Delft Bokaal viert jubileumeditie

  sport

DELFT - Half augustus staat de jubileumeditie van het toernooi om de Stad Delft Bokaal op het programma! Voor de 40e keer strijden de Delftse voetbalclubs tegen elkaar, dit keer op de velden van organisatoren DSV Full Speed en DVV Delft aan de Kerkpolderweg.

Op dinsdag 13 augustus vinden de poulewedstrijden plaats. De ploegen die elkaar in poule A te lijf gaan, zijn: DHL, Vitesse Delft, DVC en DSV Full Speed. De wedstrijden in deze poule, aanvang: 19.00 uur, duren 2 x 15 minuten en worden gespeeld op het complex van DSV Full Speed.
In poule B binden Delft, Concordia en Ariston' 80 de strijd met elkaar aan. In deze poule duren de wedstrijden, aanvang: 19.00 uur, 2 x 20 minuten. De wedstrijden worden gespeeld op het complex van DVV Delft.
DVV Delft is ook gastheer voor de ploegen in poule C: SEP, DHC en Wippolder. Ook zij moeten in een tijdsbestek van 2 x 20 minuten het pleit in hun voordeel proberen te slechten. Aanvang: 19.00 uur.

Finaledag
De nummers 1 en 2 uit elke poule plaatsen zich voor de finaledag, zaterdag 17 augustus. Op beide sportcomplexen wordt vanaf 12.00 uur uitgemaakt welke van de zes overgebleven ploegen zich voor de 'kleine' finale (een strafschoppenserie om de 3e en 4e plaats) of de 'grote' finale plaatst. In deze twee poules duren de wedstrijden 2 x 20 minuten. De strafschoppenserie om de derde plek begint om 15.00 uur op het hoofdveld van DSV Full Speed. Daarna is het tijd voor het sportieve hoofdgerecht! De finale staat geprogrammeerd om 15.30 uur, op het hoofdveld van DVV Delft. Hopelijk zal het publiek een titanenstrijd te zien krijgen, die zijn weerga niet kent. Welk team wordt na 2 x 20 minuten gekroond tot jubileumwinnaar van het toernooi om de Stad Delft Bokaal? Dat staat nog in de sterren geschreven, maar dat het happening van jewelste wordt, dat staat op voorhand al vast!

De Stad Delft Bokaal-commissie bestaat dit jaar uit: Theo Jansen en Chris van Noortwijk (DVV Delft), Guus Heemskerk (scheidsrechtercoördinator) en Jurgen van Dorp en Frans Hogervorst (DSV Full Speed).

De voorzitters
Ries van Dam, voorzitter DVV Delft: "Het is weer zover, het voetbalseizoen staat op punt van beginnen.Traditioneel gebeurt dat met het Stad Delft Bokaal toernooi. De meeste verenigingen vinden dit een prettig begin van het seizoen; de trainers kunnen de nieuwe selecties bekijken en het is tevens een evenement waar men elkaar weer kan begroeten. Iedereen heeft natuurlijk hoge verwachtingen voor het komende seizoen. Vergeten zijn de hoogte- en diepte punten van het afgelopen seizoen."
Sjaak Lispet, voorzitter DSV Full Speed: "Dit jaar voor de 40e keer, een mooi jubileumjaar dus. Het is een eer om dit toernooi te organiseren. We doen het met veel plezier, het is en blijft een uniek toernooi voor alle Delftse verenigingen. De spelers staan na de zomerperiode te trappelen om weer tegen dat ronde stukje leer aan te mogen schoppen. De meeste spelers kennen elkaar goed, dus de ambitie om van elkaar te winnen is groot. Voor de trainers is het een goed 'meetmoment'. Hoever zijn ze in de opbouw naar het nieuwe seizoen? Ze kunnen hun spelers individueel beoordelen: hoe ontwikkelen ze zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen? Ook voor oudgedienden, diverse besturen en supporters is het een mooi ontmoetingsmoment. Even lekker gezellig samen een drankje nuttigen. Wij hopen veel publiek te mogen begroeten." .

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>