Marrie van Zinnen reikt de prijs uit aan de captain van FC 's-Gravenzande.

FC 's-Gravenzande wint eerste Pierre van Zinnen Memorial

sport

Op het terrein van DSV Full Speed werd gisteren de finale verspeeld van de Pierre van Zinnen Memorial, waartoe Full Speed het initiatief had genomen.

Na poulewedstrijden tussen Delft, Schipluiden en Verburch en in de andere poule DHL, Full Speed en 's-Gravenzande, ging de finale tussen Verburch en FC 's-Gravenzande.

Onder het toeziend oog van zo"n 150 toeschouwers werd een ruststand van 2-1 in het voordeel van FC 's-Gravenzande bereikt. In de tweede helft maakte Verburch gelijk, maar na zo'n 10 minuten stond er inmiddels 4-2 op het scorebord in het voordeel van FC 's-Gravenzande. Het werd tenslotte nog 5-2 en in de 89e minuut zelfs 6-2, waarmee FC 's-Gravenzande de eerste winnaar werd van de Pierre van Zinnen Memorial.

De prijzen werden uitgereikt door Marrie van Zinnen, terwijl de pupil van de wedstrijd Mats van Zinnen (kleinzoon van Marrie en Pierre) was.