Afbeelding

Ook keepers zijn welkom bij Voetbalschool Chris Kronshorst

sport

Editie: Week 50, Jaargang 21 |

DELFT – Keepers kunnen zich aanmelden bij Voetbalschool Chris Kronshorst (VCK). Deze voetbalschool begint op vrijdag 7 en/of zondag 9 februari met een 12-wekelijkse keeperscursus.

Voetballers hebben de keepers nodig en de keepers hebben de voetballers nodig, is de gedachte van Voetbalschool Chris Kronshorst. Zij gaan de keepers opleiden met behulp van voetbal techniektrainingen die veldspelers ook krijgen. Deze trainingen zijn echter afgestemd om de keeper beter en zelfverzekerder aan de bal te maken. Door de keeper bepaalde voetbaltechnische vaardigheden bij te brengen, zal hij of zij zich ontwikkelen als extra aanspeelpunt in het voetbalveld.
De keeperstrainers van VCK zullen de basisvaardigheden van het keepen ruim aan bod laten komen. Denk hierbij aan de uitgangshouding, het juist verwerken van de bal, traptechniek en duiken. Door gebruik te maken van de veldspelers van Voetbalschool Chris Kronshorst, kunnen wedstrijdsituaties optimaal worden nagebootst. Wil jij je ook onderscheiden van alle andere keepers en leren mee te voetballen als keepers zoals Michel Vorm van Swansea City, Jasper Cillessen van Ajax of Víctor Valdés van FC Barcelona? Meld je dan nu aan bij VCK. De trainingstijden zijn op vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 uur tot 10.00 uur.

Voetbalcursus
Voetbalschool Chris Kronshorst begint op woensdag 5, vrijdag 7 of zondag 9 februari ook met de nieuwe 12-wekelijkse voetbalcursus. Alle jongens en meisjes van 8 tot en met 18 jaar, lid of geen lid van een voetbalvereniging, zijn welkom. De trainingstijden hiervoor zijn woensdag van 15.00 uur tot 16.00 uur, vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur en zondag van 09.00 tot 10.00 uur. Iedereen kan zijn of haar favoriete dag en tijd aangeven op het aanmeldformulier op de website www.voetbalschoolchriskronshorst.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12