Foto: Jeannet Koomans
Foto: Jeannet Koomans

Lekker buitenspelen? Dat kan op 22 mei bij hockeyclub Hudito!

sport

DELFT - Voor kinderen gaat de hockeytraining lang niet alleen maar over hockey. Het is lekker buiten spelen! Het is snel, stoer en precies uitdagend genoeg. En het is vooral heel erg leuk. Bij de jongste jeugd van Hudito staat plezier altijd voorop. En natuurlijk leren kinderen samen met vriendjes en vriendinnetjes het spelletje steeds beter kennen.

Kinderen leren door te spelen. En als ze plezier hebben blijven ze langer sporten en groeien ze gezond op. Daarom is sportplezier het allerbelangrijkste bij de hockeytraining. Bij Hudito zorgen ze ervoor dat de oefeningen en de training goed zijn afgestemd op de vaardigheden en de leeftijd. Daardoor is alles uitdagend, maar wel haalbaar, en hebben ze plezier in de vooruitgang. En dit al vanaf 6 jaar bij de jongste jeugd, waarbij de trainingen zijn gericht op spelenderwijs goed leren bewegen.

Hockey&fun
Ontdek ook hoe leuk hockey is tijdens de gratis hockey&fun middag op 22 mei van 15.30 uur tot 16.30 uur bij Hudito voor nieuwe jeugdleden van 5 tot 12 jaar! Ervaar zelf hoe gaaf het is om met een stick de bal te slaan, te passen en te scoren, onder begeleiding van de enthousiaste trainers. Een stick kan je natuurlijk van Hudito lenen, dus die hoef je echt niet meteen aan te schaffen.

Wil je een keer uitproberen of hockey ook iets voor jou is? Geef je snel op via www.hudito.nl of mail JHC@hudito.nl voor meer informatie.