Foto:

Hockey op Hudito tijdens Corona

  sport

DELFT - Sinds de herfstvakantie liggen de officiële hockeycompetities stil en kan er maar beperkt getraind worden. Gelukkig kan de jeugd zonder beperkingen trainen en zij mogen ook onderlinge wedstrijden spelen.

Hudito organiseert al sinds de herfstvakantie trainingen voor de jeugdteams en onderlinge wedstrijden op de zaterdagen. Er worden allerlei leuke competities voor de jeugd op de zaterdagen georganiseerd.
Direct na de herfstvakantie startte de ‘ladder competitie’ waarbij teams tegen een ander team een trap lager of hoger speelde en na winst een trap konden stijgen t.o.v. het andere team. Op dit moment zijn alle teams ingedeeld in een poule en spelen zij een onderlinge competitie. Tussen deze 2 vormen van competitie organiseerde Hudito een mixed competitie. Jongens en meisjes gemixed en soms werd er ook gemixed met een leeftijdsgroep hoger en/of lager. “Naast een persoonlijke score had de mixed competitie een belangrijker doel. Het verbinden van onze jeugd. Ook wilden we onze jeugd de mogelijkheid geven te blijven sporten en sociale contacten te onderhouden in de buitenlucht”, aldus Dion van Reenen van de jeugdcommisie van Hudito.

Vorige week zaterdag ontvingen de kinderen die met hun persoonlijke score bij de 1e vijf van hun leeftijdsgroep eindigen, een cadeau bon die ze bij Jumbo Hockey kunnen besteden. Lijkt jou het ook leuk om eens te kijken of hockeyen iets jou is, dan kun je altijd een gratis proeftraining doen bij Hudito. Als je je wil aanmelden of meer informatie wil, stuur dan een e-mailtje naar JHC@hudito.nl

Meer berichten