Afbeelding

Je kind veilig buiten laten spelen met een kinder GPS horloge

Partnerbijdrage

Het is een bekende discussie en een dilemma voor menig bezorgde ouder, je wilt je kind geen telefoon geven omdat deze toegang geeft tot een mogelijk nog onveiligere wereld, maar wel op de hoogte zijn waar hij of zij uithangt. Een kinder GPS horloge biedt uitkomst. Lees hieronder over de vele voordelen van dit even handige als handzame apparaat.

Veiliger gevoel voor kind én ouder

Via je eigen smartphone weet je altijd waar je kleine is: aan het voetballen in het park, met de LEGO aan het knutselen bij een klasgenootje of aan het fietsen door het dorp. Het beste kinder gps horloge is zo gevonden. Dit slimme apparaat is speciaal ontworpen om de digitale snelweg te gebruiken met een veiliger gevoel voor kind en ouder, zonder dat de gebruiker blootgesteld wordt aan de minder leuke kanten van het parallelle universum dat internet heet. Dankzij wifi en 4G verlies je je kind nooit uit het oog. En andersom kan het kind zijn ouders makkelijker terugvinden: een belletje maken of fotootje sturen is afdoende. 

Handig op drukke plekken

Het kinder GPS horloge is niet alleen bedoeld om je kind te controleren. Op drukke plekken kan een kind in een fractie van een seconde in de menigte verdwenen zijn. Natuurlijk spreek je een plek af waar je elkaar ontmoet wanneer je elkaar kwijtraakt, maar handiger en sneller is dit horloge. Je bent immers vaak samen op drukke plekken omdat het daar leuk is (speelparadijs, markt, festival, strand), en dan is het zonde van de tijd als je uren moet zoeken naar je avontuurlijk ingestelde spruit. 

In heel Europa functioneel

Over drukke plekken gesproken: een kind kwijtraken op vakantie is helemaal een nachtmerrie. Dat begint al op de bedrijvige luchthavens, waar de vele prikkels een soort snoepwinkel vormen. Je moet er niet aan denken, de oproep ‘last call for flight...’ terwijl jij alle winkels, wachtruimtes en toiletten aan het afstruinen bent. Het is eveneens een geruststellende gedachte dat het kinder GPS horloge, inclusief SOS-knop, in heel Europa werkt. 

Leren klok kijken

Er zitten geen spelletjes op en kinder GPS horloge, terwijl het kind zowel analoog als digitaal klok leert kijken. Er komt geen reclame in de app en een kind kan zijn eerste selfies verzenden. Dat laatste is handig in een vreemde omgeving. Een foto van een locatie leidt je simpel en snel terug naar je kind. Kortom: het is de beste oplossing als je wel contact wilt houden, maar je je kleine nog te jong vindt voor een volwaardige telefoon.