Afbeelding

Studenten geven bijles Engels in Den Haag

Partnerbijdrage

Engels is een belangrijk schoolvak voor scholieren in het middelbaar onderwijs. Wanneer jouw kind moeite ondervindt met Engelse woorden, de grammatica of spreekvaardigheid, is het verstandig om hier tijdig bijles voor te zoeken. Bij StudentsPlus kun je individuele bijlessen voor onder meer Engels aanvragen, waardoor jouw kind diverse vaardigheden onder de knie krijgt. Bijlessen worden op schoolniveau gegeven, dus er zal altijd een geschikte leswijze worden gehanteerd die aansluit bij het niveau dat het kind moet hebben. Bijles helpt om een achterstand te voorkomen of te verhelpen. Bijles Engels kan aan leerlingen worden gegeven, ongeacht het schoolniveau waar jouw kind zich bevindt. Dit kan op het niveau van basisschool, middelbare school of zelfs het voortgezet onderwijs worden afgestemd. Een geschikte match zal met zekerheid gevonden kunnen worden.

Bijles in Den Haag

Ben je woonachtig in Den Haag en op zoek naar iemand die bijles kan geven in de Engelse taal? Dan meld je je aan bij StudentsPlus, waar studenten door het hele land beschikbaar staan om bijles te geven. Je meldt je online simpelweg aan, waarna een goede match gevonden zal worden. Een geschikte kandidaat wordt afgestemd op de voorkeuren die je zelf kunt aangeven in het aanmeldformulier. Zo weet je zeker dat je iemand vindt die het aantal uren bijles kan geven waarnaar je op zoek bent, maar ook dat de dagen waarop dit moet plaatsvinden overeenkomen. Wanneer je aangeeft dat je een student zoekt die woonachtig is in Den Haag, dan zal hierop worden gezocht. Een student kan dan eenvoudig aan huis komen om bijles Engels te geven. Bijles in Den Haag behoort zeker tot de mogelijkheden.

Tarieven voor bijles

StudentsPlus werkt met verschillende pakketten, waarin het aantal uur dat bijles kan worden aangevraagd, varieert. Zo kun je kiezen voor een pakket met minimaal 8 uur, waardoor je een eerste ondersteuning bij het aanleren van de Engelse taal ontvangt. Je bepaalt zelf hoeveel uur bijles Engels je graag zou willen aanvragen. Indien meer uren nodig zijn, dan kun je dit eenvoudig aangeven in je account. Een wijziging geef je hier namelijk door, waarna het pakket wordt aangepast. Je kunt hierin dus nog schakelen, zelfs als je al begonnen bent met bijles Engels. Om alle vaardigheden goed onder de knie te krijgen, kan een student uitstekend helpen. Voorwaarde is namelijk dat de student zelf goede cijfers had voor dit vak, zodat hij of zij precies weet hoe de vaardigheden van jouw kind kunnen worden bevorderd.

Intakegesprek voor kwaliteitscontrole

Bij het aannemen van studenten voor bijles Engels wordt tijdens het intakegesprek een pedagogische test afgelegd. Hieruit komt naar voren of de student in staat is om de leerstof op een gemotiveerde en inspirerende wijze over te brengen op leerlingen. Je wilt immers wel de beste resultaten behalen wanneer je kiest voor bijles Engels. Je kunt erop vertrouwen dat alle studenten zorgvuldig zijn gescreend op les- en taalvaardigheden. Het Engels van jouw kind zal met sprongen vooruitgaan.