Frederique van Riessen heeft met HUISWERKenzo in de afgelopen jaren honderden middelbare scholieren op weg geholpen.
Frederique van Riessen heeft met HUISWERKenzo in de afgelopen jaren honderden middelbare scholieren op weg geholpen.

HUISWERKenzo haalt het beste in leerlingen naar boven

  advertenties

Sommige leerlingen in het middelbaar onderwijs hebben moeite met het maken van hun huiswerk. Deze groep kan terecht bij HUISWERKenzo, dat sinds 2005 al ruim vijfhonderd leerlingen geholpen heeft om over te gaan.
"Bij ons kunnen leerlingen van alle niveaus terecht voor huiswerkbegeleiding of bijles in alle vakken", vertelt Frederique van Riessen, eigenaresse van HUISWERKenzo. "Ze hebben bijvoorbeeld moeite met het maken van een planning, problemen met een bepaald vak of vinden het lastig om thuis zelfstandig aan het werk te gaan met alle afleidingen die er zijn. Zodra er thuis strijd over het huiswerk ontstaat, kloppen ouders bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat de rust weer terugkeert."
Bij HUISWERKenzo kunnen middelbare scholieren terecht voor vakkundige begeleiding in een huiselijke sfeer. "We stellen in samenspraak met ouders en leerlingen een plan van aanpak vast, dat voor iedere leerling verschilt. Elke leerling is namelijk uniek en heeft dus ook een unieke aanpak nodig. We kijken niet alleen naar wat de leerling niet kan, maar benadrukken juist waar de leerling goed in is, zodat het zelfvertrouwen groeit en leerlingen leren hoe ze zelfstandig aan de slag kunnen zodat de begeleiding niet meer nodig is."
HUISWERKenzo biedt dus maatwerk in huiswerkbegeleiding en bijlessen. "Hierbij roepen we de diensten in van studenten, die de leerlingen kunnen helpen. Dit kan op individuele basis in de vorm van bijles, maar het kan ook in groepsverband bij huiswerkbegeleiding. Hierbij is er altijd minstens één begeleider op zes leerlingen, zodat er voor iedereleerling voldoende aandacht is."
Bij HUISWERKenzo is er voor ieder wat wils. "Zo kun je bij ons terecht voor een uurtje in de week, maar ook voor vier middagen." Voor meer informatie over HUISWERKenzo ga je naar www.huiswerkenzo.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1