Bij Harry kunt u blijven genieten van een 3-gangenmenu voor 17,95 euro!
Bij Harry kunt u blijven genieten van een 3-gangenmenu voor 17,95 euro! (Foto: Paul Kooijman)

Proeflokaal Sijgje Delft wordt 'Bij Harry'

  lopende zaken

DELFT - Gezellig tafelen bij Harry aan de Oude Delft 111 was al leuk, maar wordt binnenkort nog veel leuker!

Eind maart gaat Harry Kaan namelijk, met zijn restaurant aan de Oude Delft 111, op eigen voet verder. De naam op het prachtige monumentale pand zal eind maart veranderen van 'Proeflokaal Sijgje' in 'Bij Harry'. De gedreven chef-kok runde 2,5 jaar zijn restaurant in Delft als franchisenemer van Proeflokaal Sijgje. Daar gaat dus verandering in komen. Met deze stap gaat een van de grootste wensen van Harry in vervulling. Harry wil benadrukken dat er voor de gasten niet veel zal veranderen, behalve in goede zin natuurlijk. Zij zullen gewoon nog kunnen blijven genieten van een 3-gangenmenu voor 17,95, met een nieuwe kaart vol gerechten waar Harry zijn eigen twist aan kan geven. Hij zal zijn gasten vast en zeker nog meer gaan verrassen binnen het concept waarbij je voor een kleine prijs, groot kan genieten.

Begrip in Delft
Het restaurant van Harry aan de Oude Delft en Harry zelf werden, na de start in oktober 2017, al snel een begrip in Delft. De creatieve en gastvrije chef doet met zijn team altijd zijn uiterste best zoveel mogelijk gasten een fijne avond te bezorgen. Hij heeft er dan ook voor gekozen het concept te handhaven. "Het is geweldig om ook mensen met een kleinere portemonnee een leuke avond uit eten te kunnen laten beleven."

Gezellig tafelen
Binnenkort gaat het goed bekend staande restaurant dus niet alleen gewoon verder onder leiding van Harry, maar het zal ook zijn naam dragen. 'Bij Harry'. Een ode aan de chefkok, die al heel lang geleden van zijn passie zijn werk heeft gemaakt en nu echt helemaal zijn eigen droom kan naleven. Harry en zijn team begroeten u graag in het restaurant aan de Oude Delft 111. U kunt reserveren via www.bijharry.com, reserveren@bijharry.nl of 015-2049000.

Meer berichten
 
CustomHtml_1