Alles bij Boudesteijn voor de helft van de helft... (Foto: :PR)
Alles bij Boudesteijn voor de helft van de helft... (Foto: :PR) Foto: Esdor van Elten

Boudesteijn door de tijd ingehaald

lopende zaken

REGIO - Meer dan 84 jaar was het bedrijf van de familie Boudesteijn, als het ging over slapen en wonen, toonaangevend in Maassluis en omgeving. Tot eind vorig jaar het doek viel. Ingehaald door de tijd, noemt Rudy van der Zande het.

Rudy van der Zande leidt op dit moment de faillissementsverkoop van Boudesteijn Wonen & Slapen voor de curator.

Positieve geluiden
Rudy van der Zande: ,,De familie heeft het al die jaren prima gedaan. Ik hoor van de klanten in de winkel niets anders dan positieve geluiden over het bedrijf. Je houdt het ook niet 84 jaar vol als je geen service biedt of spullen verkoopt die niet van gedegen kwaliteit zijn." De moderne tijd lijkt het bedrijf op de knieën te hebben gebracht: "Internet heeft veel voordelen, maar het heeft helaas ook minder leuke kanten met zich meegebracht. Aan de minder leuke kanten is dit bedrijf ten onder gegaan.
Jammer, maar helaas gebeuren die dingen ook."

Bijzonder lage prijzen
"De winkel moet leeg, dus alles wordt tegen bijzonder lage prijzen aangeboden. Alles is geprijsd voor de helft van de helft van de normale prijs. De goederen kunnen direct meegenomen worden. Als er geen vervoer is, dan wordt daarin voorzien. Garantie tot de voordeur geldt hier niet. De spullen worden onder de gebruikelijke garanties aangeboden.
Er is nog een ruim aanbod in tafels stoelen, banken en bedden van hoge kwaliteit. Geen reden om niet naar Maassluis te rijden dus, maar op is op."

Geopend
Boudesteijn wonen & slapen is gevestigd aan de Industrieweg 86-92 in Maasluis en is alle dagen van de week geopend.

!