Bij BOB Autowas worden auto's vakkundig gereinigd in de wasstraat.
Bij BOB Autowas worden auto's vakkundig gereinigd in de wasstraat.

Uw auto vliegensvlug brandschoon van buiten en binnen dankzij BOB Autowas

  lopende zaken

DELFT – Bij BOB Autowas kunt u uw 'heilige koe' in een mum van tijd weer brandschoon krijgen, zowel van buiten als van binnen.

BOB Autowas zit alweer vier jaar aan de Lagosweg. De textiele wasstraat met een maximale hoogte van 2.05 meter is het neusje van de zalm op autowasgebied, voorzien van de nieuwste technieken. Er kunnen wel honderd auto's per uur door de wasstraat. Er zijn verschillende wasprogramma's: al voor vijf euro kunt u de auto laten wassen en drogen. Voor trouwe klanten is er de gratis verkrijgbare waspas, waarmee je met korting gebruik kunt maken van BOB Autowas. Daarnaast krijgt u maar liefst 20 procent opwaardeerbonus wanneer u de waspas online opwaardeert. Wie veel binnenlandse kilometers maakt, kan gebruikmaken van de 'onbeperkt formule': voor 24 euro per maand kunt u onbeperkt terecht bij alle vestigingen.
Naast de wasstraat, waarin uw auto volautomatisch wordt gewassen, kunnen mensen ook in een van de wasboxen terecht om hun voertuig door middel van een hogedrukspuit met de hand te wassen. De wasboxen zijn in het pand van BOB Autowas gebouwd: u kunt dus overdekt en beschut tegen weer en wind uw auto poetsen. Als uw vierwieler van buiten weer goed gereinigd is, kunt u naar de eerste verdieping van het BOB Autowas-pand rijden: hier bevindt zich het stofzuigplein, waar u als klant van BOB Autowas gratis gebruik kunt maken van de aanwezige stofzuigapparaten om de auto ook van binnen mooi schoon te krijgen. Leuk om te weten: om het lokale verenigingsleven een steuntje in de rug te geven, sponsort BOB Autowas tien Delftse sportverenigingen.
BOB Autowas is gevestigd aan de Lagosweg 17. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 19.00 uur; en zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zie ook www.bobautowas.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1