Afbeelding

Totaal Wonen is het unieke concept van Smits Design Center

lopende zaken

Editie: Week 24, Jaargang 20 |

Bij Smits Design Center kan voor de klant een 3D-tekening worden gemaakt, zodat die kan zien hoe bepaalde meubelen in zijn woning zouden staan.

DELFT – Smits Design Center is al 75 jaar een begrip in Delft en omstreken. De meubelspeciaalzaak aan het Estland 5 heeft een unieke werkwijze, waardoor de zaak het zeker nòg 75 jaar zal volhouden. Totaal Wonen wordt dit bij Smits Design Center genoemd. De klant krijgt hier namelijk het beste advies en koopt dan ook altijd een passend meubel. In de showroom staan meubelen opgesteld van alle gerenommeerde merken in Nederland, zoals de complete collectie van Leolux. “Alle nieuwe meubelen worden altijd meteen in onze collectie opgenomen”, zegt Ad Overgaag. “Onlangs is de Leolux-collectie bijvoorbeeld aangevuld met twee nieuwe banken en twee nieuwe salontafels. We zijn dus altijd helemaal up-to-date.” Bij een merk als Leolux zijn er wel 1,2 miljard verschillende mogelijkheden.

Hierbij moet je denken aan de leersoorten, de patronen op de stof, harde of zachte kussens, maar ook aan verschillende maten van het zitvlak en dergelijke. Het advies dat Smits Designcenter geeft is dan ook heel belangrijk om tot een juiste keuze te komen. “Het is voor de klant ook altijd mogelijk om proef te zitten op een speciale proefstoel”, zegt Overgaag. “We gaan best ver in de service aan onze klanten.” Andere gerenommeerde merken in de showroom van Smits Design Center zijn Rolf Benz en Jori. Ook zijn er kortgeleden twee nieuwe merken bij gekomen, namelijk zitmeubelen van Pode en eetkamers van Bert Plantagie. Beide nieuwe merken hebben een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. In de showroom en de stoffenstudio is dus genoeg te zien, maar klanten willen ook graag weten hoe bepaalde meubelen bij hen thuis zouden staan. Ook hierbij kan Smits Design Center de klant goed bijstaan. “We kunnen voor de klant een 3D-computertekening van een ingerichte kamer maken”, zegt Overgaag. “Van bovenaf en ook in perspectief. Zo kan de klant precies zien hoe de meubelen in zijn eigen kamer zouden staan. Dit is zelfs mogelijk aan de hand van een bouwtekening.” Dit zijn genoeg redenen om eens een bezoek te brengen aan Smits Design Center. Telefoon: (015) 2628790. Internet: www.totaalwonen.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12