<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Ariën Groenewegen helpt u graag bij de wissel van winter- naar
zomerbanden.
Ariën Groenewegen helpt u graag bij de wissel van winter- naar zomerbanden.

In de zomer ook veilig op pad met banden van Steegro!

  kijk op de wijk


Bij Steegro Banden in Den Hoorn druppelen de bestellingen voor zomerbanden en vier-seizoenenbanden binnen.

De temperatuur stijgt, dus het is tijd om uw winterbanden om te wisselen naar zomerbanden. Bij Steegro Banden staan ze klaar om uw bandenwissel te doen. Misschien staat uw auto nu even stil, maar het is wel verstandig om de wissel in te plannen.

Slijtage
Steegro Banden in Den Hoorn bestaat al sinds 1974. De belangrijkste activiteit is de verkoop van zomer-, vier-seizoenen- en winterbanden. “Wij slaan de banden voor klanten ook op. In de zomer de winterbanden en andersom. Als wij constateren dat banden teveel slijtage vertonen, dan proberen wij met de klant tot een passende oplossing te komen”, zegt Ariën Groenewegen.

Vier-Seizoenenbanden
Tegenwoordig zijn er goede vier-seizoenenbanden. Deze banden worden veel aangeboden, bij mensen die niet veel kilometers rijden, maar wel graag goedgekeurde ‘winterbanden’ willen rijden. Deze banden zijn ook geschikt om in de winterperiode naar de wintersport te gaan. Door de speciale profielen, zijn de banden ook heel geschikt om bij regenval goed te presteren. Voor ieder seizoen een goede band. Bij Steegro Banden kunnen ze u het juiste advies geven over de bandenkeuze van uw nieuwe banden.

Caravan
Ondanks het coronavirus, kijken de mensen toch wel rond voor de zomervakantie. Iedereen houdt het nieuws goed in de gaten. Mogen we wel op vakantie, mogen we naar het buitenland of blijven we in Nederland? De plannen worden wel al gemaakt en de caravan wordt weer uit de stalling gehaald. Bij Steegro Banden kunnen ze ook uw caravan controleren. Voor de caravancontrole kunt u een afspraak maken en Steegro Banden zorgt er voor dat u veilig de weg op kan. Wie belt voor een afspraak, wordt binnen zeven dagen geholpen. Is de afspraak gemaakt, dan is het verwisselen van de banden zo gebeurd.

Corona-maatregelen
T
erwijl monteurs in de werkplaats de banden verwisselen, kunnen klanten in de kantine genieten van een kop koffie en de gezelligheid van Petra en Wil. “Natuurlijk hebben wij de nodige corona-maatregelen getroffen voor uw en onze veiligheid. Wij wensen u niet alleen veilige kilometers, maar ook een goede gezondheid!”
Info: www.steegrobanden.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>