Els Brouwer van spiritueel centrum Yoena.
Els Brouwer van spiritueel centrum Yoena.

Yoena helpt je verder op je spirituele zoektocht

kijk op de wijk

DELFT – Als je op zoek bent naar spiritualiteit en je meer bewust wil worden van de betekenis van het leven is spiritueel centrum Yoena de plek waar die zoektocht deels vervuld, deels voortgezet kan worden.

In twee ruimtes op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw Delftstede aan de Phoenixstraat 66 worden diverse cursussen gegeven, evenals coaching, workshops, yogalessen en diverse soorten massages, chakra en intuïtief. Er houdt een natuurgeneeskundige praktijk in Yoena, evenals een coach spreken in het openbaar.
Els Brouwer helpt in haar rol van spiritueel coach de bezoekers van het centrum graag verder in hun zoektocht naar verdieping en zingeving. "Maandag 12 september start de cursus 'Leven met aandacht' van Anita van Gorkum. Dinsdag 13 september is er een open les chakra-yoga voor beginners, die ik samen met Brigitte Gaemers verzorg. En woensdag 14 september verzorg ik een informatieavond over de cursus Temples of Light, gericht op Egyptische mysteriescholen die ik ga geven", somt Els een aantal activiteiten uit de goedgevulde agenda van het spiritueel centrum op.
Een van de cursussen die inmiddels al loopt, maar waar in oktober nog een informatieavond voor gepland staat, is hypnobirthing: zwangere vrouwen leren hoe ze via mindfulness meer ontspannen de bevalling kunnen beleven. Donderdag 13 oktober verzorgt Delfts stadsfilosoof Hubertus Bahorie een lezing bij Yoena over het werk van de Nederlandse spirituele meester Yoginâm Abbahjí. En op de zaterdag voorafgaand aan de landelijke Dag van de Stilte, 30 oktober, staat er een stiltewandeling door Delft op de rol.

Egyptereis
Er wordt niet alleen spiritueel gereisd binnen de vier muren van Yoena. Men kan samen met Els in november van dit jaar ook een tiendaagse reis naar Egypte ondernemen in het kader van de cursus Temples of Light. Deelnemers brengen een bezoek aan de tempels van Luxor en Aswan. "We zorgen dat we daar bij zonsopkomst zijn, om het spel van lichten en schaduwen met de beelden en tempels in volle glorie te kunnen aanschouwen. Een unieke ervaring", aldus Els. Voor deze reis kunnen belangstellenden zich nog aanmelden. Voor een overzicht van alle activiteiten en alle behandelaars en coaches die betrokken zijn bij het spiritueel centrum kijk je op www.yoena.nl.