Reno Elektrotechnisch Installatiebureau, 
niet te missen in het Delftse straatbeeld.
Reno Elektrotechnisch Installatiebureau, niet te missen in het Delftse straatbeeld.

Reno is al bijna 100 jaar thuis in elektra

  en om het huis

DELFT - Reno Elektrotechnisch Installatiebureau aan de Industriestraat 42 is helemaal thuis in elektrotechniek. Op dit gebied kan de klant werkelijk alles geboden worden.

Breed specialisme
"Bijna alles waar een stroompje door gaat, dat doen we", zegt eigenaar Edwin van Puffelen. "Van de groepenkast en het stopcontact tot LED-verlichting en beveiliging. Ons specialisme is de laatste jaren steeds meer komen te liggen op Domotica, Powernet en KNX.

Op afstand
Het op afstand regelen van elektronica, bijvoorbeeld verlichting of verwarming, maar ook intercom of huishoudelijke apparatuur is de toekomst. Het is heel goed toepasbaar in het onderwijs, maar wordt ook steeds vaker in woonhuizen toegepast, zoals bijvoorbeeld Living Space van ABB. Met een tablet of telefoon kan bijna het hele huis worden bestuurd. De zonwering, verlichting en zelfs witgoed zijn nu al op afstand bestuurbaar."

Duidelijk herkenbaar
In totaal werken in dit bedrijf negen mensen, waarvan zes servicemonteurs. Die rijden in de herkenbare Reno-bussen rond. Die zijn niet te missen in het Delftse straatbeeld.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je bellen naar (015) 285 58 88 of neem alvast even een kijkje op www.reno-etib.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1