Afbeelding

Frans van der Boon (52)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in het Centrum?
“Ik moet even wat boodschappen doen voor mezelf en ik neem meteen wat mee voor mijn moeder. Ze loopt met een rollator en kan zelf niet alles meer meenemen, dus dat doe ik voor haar.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Dat het Corona weer aardig los slaat. Het nieuws over Terschelling, dat daar veel besmettingen zijn en mensen er te laat achter kwamen. Ik hoop het niet, maar ik ben bang dat er straks weer meer brandhaarden zullen ontstaan.”

Wie zou u graag (nog) een keer willen ontmoeten?
“Mijn vader, hij is er helaas niet meer. Een jaar of 15 geleden is hij overleden. We deden vaak boottochtjes samen en hij kwam bij mijn voetbalwedstrijden kijken, hij was er eigenlijk altijd. Een tijd geleden ben ik weer begonnen met voetballen en ik denk dat hij dat heel leuk had gevonden en ook zeker langs de zijlijn had gestaan."

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
“Ik heb niet heel veel op de planning staan. Vanavond moet ik eigenlijk trainen, ik voetbal bij SEP, in het veteranen team 1. Maar ik zit met een gekneusde teen, dus ik denk niet dat ik daarheen kan. En voor de rest van het weekend kijk ik even aan wat het weer doet.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Ik weet niet of echt een favoriete plek in Delft heb. Misschien de voetbal, daar kom ik geregeld. Het is voor mij ook de enige afleiding geweest de afgelopen jaren, toen mijn vrouw overleed. Er zitten daar best wat vrienden en familie van mij, dus ik vind het een fijne plek om te komen."

!