Het interieur van Meubelstoffeerderij & Zitcomfort Daan van Bergen.
Het interieur van Meubelstoffeerderij & Zitcomfort Daan van Bergen.

Uw meubels zijn in goede stoffeerhanden bij Daan van Bergen

  en om het huis

DELFT - Bij Meubelstoffeerderij & Zitcomfort Daan van Bergen zijn alle stijlen te realiseren, van klassiek tot modern. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het stofferen en restaureren van meubelen en horeca-interieur.

Als een meubel wordt gestoffeerd, dan is daar een specifieke werkwijze voor. De meubelen worden eerst van de oude stoffering ontdaan. Daarna wordt het meubel vanaf de basis opnieuw opgebouwd met kwaliteitsmaterialen, zoals vullingen van koudschuim en nieuwe veren. Tenslotte wordt het meubel opnieuw bekleed, waarvoor alle denkbare stoffen gebruikt kunnen worden. De collectie meubelstoffen van Meubelstoffeerderij & Zitcomfort Daan van Bergen bevat een scala aan kleuren en prints van onder meer Bute, De Ploeg, Kvadrat en leersoorten van bijvoorbeeld Ohmann.
Van Bergen is al meer dan 80 jaar een begrip in Delft. "In onze winkel hebben we een wisselende collectie gebruikte designmeubelen, zoals Artifort, Gispen en Gelderland. Onze klanten kunnen kiezen uit onze collectie stoffen, zodat deze meubels naar uw exacte wensen gestoffeerd kunnen worden", vertelt Daan van Bergen.
De openingstijden die Meubelstoffeerderij & Zitcomfort Daan van Bergen hanteert zijn woensdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. "Daarnaast kunt u op afspraak in de showroom op uw gemak onze stalen komen bekijken. Wij kunnen ook vrijblijvend bij u langs komen met een selectie van onze stalen", meldt Van Bergen aanvullend. "Dit kan overdag, maar ook 's avonds en in het weekend. Bel gerust voor informatie: ons telefoonnummer is 015 – 2630123 of email: info@daanvanbergen.nl. "Op het wereldwijde web is Meubelstoffeerderij Daan van Bergen uiteraard ook te vinden, via www.daanvanbergen.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1