Afbeelding

Glashandel Zantman helpt bij iedere klus waar glas bij komt kijken

en om het huis

DELFT – Gaat u een klus uitvoeren waar glas een onderdeel van uitmaakt? Dan doet u er goed aan om voorafgaand aan dit karwei uw licht op te steken bij Glashandel Zantman.

Met meer dan tachtig jaar kennis en expertise in huis kunnen de medewerkers van deze Delftse onderneming u voorzien van het juiste advies en waar nodig met hun vakmanschap ondersteunen. "Neem nou een glasplaatje voor een schilderij", noemt Zantman als voorbeeld. "Een dun glazen plaatje voor het canvas plaatsen zorgt voor bescherming van zo'n kunstwerk, dat soms al generaties in de familie is en dat ook nog generaties moet blijven. Dat kunnen wij eenvoudig voor de mensen verzorgen. Al het glas zonder bewerkingen maken wij klaar terwijl u wacht. Een ander populair glasproduct in huis is glas-in-lood. "Het onderhouden van bestaand glas-in-lood en het plaatsen van nieuw glas-in-lood vraagt om een stukje vakkennis, waar wij u graag mee van dienst zijn", geeft Zantman aan. Spiegels, veiligheidsglas, windschermen, badkamerschermen noem het maar op: als iets uit glas kan bestaan, kan Glashandel Zantman u er mee helpen. Ook met betrekking tot ophangingen, bevestigingen en (beglazings)materialen. "Ons advies is dan ook altijd: Informeer voor u begint!"
Veel klussers kijken verder dan uitsluitend de verfraaiing van hun pand en willen ook de duurzaamheid verbeteren. Speciale aandacht verdient dan de methode om door middel van het plaatsen van glazen wanden grote ruimtes in huis op te delen in kleinere compartimenten. Dit werkt uitermate energiebesparend en gaat niet ten koste van de overzichtelijkheid en transparantie van de woning. "Er wordt vanuit de overheid enorm gehamerd op duurzaamheid en energiebesparing tegenwoordig. Met dit systeem bewijzen wij, dat u de teller van de energiemeter door een relatief eenvoudige oplossing aanzienlijk kunt laten dalen." Ook isolatieglas in de kozijnen speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de energiezuinigheid van de woning.
In de showroom aan de Rotterdamseweg 362 kunt u terecht voor een glashelder overzicht van de mogelijkheden die Glashandel Zantman u biedt. De winkel is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 16.45 uur, op vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 13.00 uur. Tel. 015 – 2624777, website: www.zantmanglas.nl.