<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Natuur en klassieke muziek tijdens de Bras Cultuurdagen in het Bieslandse Bos
Natuur en klassieke muziek tijdens de Bras Cultuurdagen in het Bieslandse Bos (Foto: )

De Bras Cultuurdagen

  cultuur

YPENBURG - In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 juli pakken de Buren van de Bras uit met de Bras Cultuurdagen. Locatie: het Amfitheater in het Bieslandse Bos.

Op zaterdagmiddag 6 juli vanaf 14.00 uur laten jeugdige talenten zien wat ze in huis hebben tijdens De Bras Got
Talent. Diverse talenten van zang, dans tot honden-act doen je verbazen op deze prachtige locatie in de nabije natuur. Onder toeziend oog van een jury van kenners zullen deze talenten wedijveren om de te vergeven prijzen.

Klassieke muziek
Zondagmiddag 7 juli om 15.00 uur is het de beurt aan de professionals van Trio 1800, een professioneel strijkkwartet met een Oostenrijkse achtergrond. Dit trio dames, internationaal ervaren musici, laat u genieten van klassieke muziek zoals u het nog nooit heeft gehoord. Dit jaar is er tevens een mooie samenwerking met muzieklerares en professioneel sopraan Lauren Armishaw uit onze eigen wijk. Voor de 7e keer staat dit Zomerconcert op de agenda.

Afval
Als organisatie zijn we blij dat we dit mooie evenement weer mogen organiseren op deze unieke locatie. We willen jullie dan ook vragen om geen afval achter te laten en het bos netjes te houden. Voor de hoge nood: er is een toilet aanwezig.

Halverwege zal er een pauze zijn, waarin uiteraard ook dit jaar weer de (ondertussen beroemde) Bras Muziekquiz zal worden gehouden.

De Bras Cultuurdagen worden georganiseerd door Buren van De Bras en mede mogelijk gemaakt door sponsorpartners gemeente Den Haag, Staatsbosbeheer, MeCasa Bouw RKBS De Bras en Octant-Zonnestraal.

Voor meer informatie
zie www.burenvandebras.nl .

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>