Afbeelding
Foto: PR

Laat je niet kisten! Theater-, zang- en danslessen voor kinderen

cultuur

Vanaf 14 februari start de theater-, zang- en danscursus 'Laat je niet kisten'. De cursus bestaat uit 20 lessen en is speciaal opgezet voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De lessen vinden plaats in het Falie Begijnhoftheater in Delft en worden in juni afgesloten met een muzikale theatervoostelling.

Voor de tweede keer organiseert het Delfts Toneelgezelschap een reeks theaterlessen. Dit keer staan de lessen in het teken van het leven van Hugo de Groot, met als onderliggende thematiek volkenrecht en pestkoppen. Centraal staat vertrouwen hebben in jezelf, plezier in het leven, fouten durven maken en je vrij voelen. Dat zijn belangrijke kenmerken die nodig zijn om een gezond en evenwichtig mens te zijn. ,,Omdat wij het belangrijk vinden dat alle kinderen die dit willen, deel kunnen nemen aan deze cursus, is het mogelijk om via Stichting Jeugd Cultuurfonds korting op te vragen.", aldus Myrrhe Michorius, de Stadsclown van Delft. ,,Zo zorgen we er met elkaar voor dat elk kind al op jonge leeftijd kennis kan maken met theater, zang en dans." Naast korting via het Jeugd Cultuurfonds, geeft het Delfts Toneelgezelschap ook korting op vertoning van een Delftpas.

De lessen
De cursus bestaat uit lessen theater, dans en zang. De lessen worden gegeven door vakdocenten Myrrhe Michorius (de Stadsclown) en Leonie Bollenboom.
Start: Woensdag 14 februari.
Tijden: elke woensdag van 14.00u tot 17.00u
Locatie: Falie Begijnhoftheater (Delfts Toneelgezelschap), Rietveld 49 (boven) in Delft
Kosten: €15,- per les. Korting met een Delftpas of via Stichting Jeugd Cultuurfonds