Lekker eten en entertainment.
Lekker eten en entertainment.

Dinnershow Perspektief en Resto VanHarte

Algemeen

Was u erbij afgelopen in november en januari? Na 2 zeer succesvolle dinnershows organiseert Perspektief in samenwerking met Resto VanHarte op vrijdag 23 februari alweer de derde dinnershow.

Het thema van deze avond is 'Ondernemen', en zal door de Delftse spreker en presentator Nico Jouwe worden gehost.
Perspektief heeft als motto 'Werk is de beste zorg' en wil met de dinnershows ontmoeting en verbinding tussen Delftenaren, bedrijven en organisaties tot stand brengen.

Entertainment
Naast een driegangen diner voor 7 euro per persoon inclusief 2 drankmuntjes, is er volop entertainment. Ook aan de kleine gasten wordt gedacht. Een team van vrijwilligers zorgt voor de bereiding en de bediening.
Zo ontstaat een sprankelende en bijzondere avond waar buurtbewoners, cliënten, zorgprofessionals en ondernemers bij elkaar aan tafel schuiven. Op tafel komen uitsluitend verse groenten en wij serveren diervriendelijk geslacht halal vlees. Vegetarisch en andere dieetwensen kunt u bij het reserveren aangeven

Reserveren
U bent vanaf 17:30u welkom bij Perspektief, Vulcanusweg 277, Delft. Reserveren kan via https://reserveren.restovanharte.nl/onze-restos/pop-up-dinnershow.html.

Meedoen?
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen om van deze Dinnershow een succes te maken. Iets voor u? Mail ons op: perspektiefwerkt@perspektief.nu.
Heeft u ideeën voor een gezamenlijke activiteit? vertel het ons, wij werken ze graag samen met u uit.