Lois Lane geeft 26 maart een concert bij Op Hodenpijl. (foto: Marcel van der Vlugt Fotografie)
Lois Lane geeft 26 maart een concert bij Op Hodenpijl. (foto: Marcel van der Vlugt Fotografie) Marcel van der Vlugt Fotografie

Lois Lane komt naar Op Hodenpijl

cultuur

De zusjes Suzanne en Monique Klemann van Lois Lane zijn zondag 26 maart vanaf 15.00 uur te gast bij Op Hodenpijl voor een akoestisch concert. Ondersteund door twee muzikanten brengen ze dan hun soulvolle muziek.

De zusjes Klemann nemen een bijzonder plek in binnen het Nederlandse popcircuit. Geïnspireerd door hun idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelen zij een heerlijk soulvol stemgeluid. In de jaren tachtig en negentig scoren ze hits als 'It's the First Time' en 'Amsterdammed'. Ze slepen een platencontract binnen bij het internationale Warnerlabel en toeren zelfs met Prince.

De dames van Lois Lane maakten voor de Marlboro-Flashbacktour succesvolle bewerkingen van liedjes van ABBA. Ze schreven daarnaast ook muziek voor verschillende TV-series als Dunya & Desie en Parels voor de zwijnen.

Anno 2017 doen ze nog volop mee in de Nederlandse live-scene met muziek recht uit het hart. Op Hodenpijl brengt Lois Lane ondersteund door twee muzikanten vooral akoestische versies van hun hits.

Kaarten kosten 22 euro 50 en reserveren kan via www.ophodenpijl.nl

Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden, vlakbij Delft.