Tobias Borsboom
Tobias Borsboom

Concert met piano en zang in het Parochiehuis

  cultuur

In het Parochiehuis van de Bartholomeuskerk in Nootdorp is vrijdag 30 september om 20.00 uur het eerste concert in het nieuwe seizoen van Podium Pianoboom, een locatie voor kunstmuzikale concerten.

Pianist Tobias Borsboom en bariton Ronald Willemsen duiken in de wereld van de wanderer (zwerver)- figuur met pianowerken en liederen in een nachtelijke sfeer over de relatie tussen mens en de natuur, het gemis en de eenzaamheid, het vluchten, het onbestemde en de grens tussen fantasie en de werkelijkheid. 

Tobias Borsboom is een Pianist en muzikaal multitalent. Hij studeerde in 2013 af aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2015 was Tobias winnaar van de prestigieuze Dutch Classical Talent Award. Barton Ronald Willemsen is managementconsultant, maar zingt al heel zijn leven. Hij kreeg ruim 15 jaar les van de Amsterdams conservatorium zangpedagoog Wout Oosterkamp.

De entree voor deze Fantasie-recital op der Wanderer is 10 euro. Kaartverkoop via de website www.pianoboom.weebly.com of aan de deur van de zaal. 

Meer berichten
 
CustomHtml_1