Het nieuwe pand van EDA de Heus in Den Hoorn, waar ook de naam Van der Windt nog lang op zal prijken.
Het nieuwe pand van EDA de Heus in Den Hoorn, waar ook de naam Van der Windt nog lang op zal prijken.

EDA de Heus en Van der Windt, verhuizen en overnemen

  autonieuws

DELFT – EDA de Heus is een bijna 55-jarig autobedrijf, tot 1 mei gevestigd aan de Schieweg in Delft. Vanaf 4 mei is het bedrijf echter gevestigd in het pand van Autobedrijf Van der Windt aan de Harnaschdreef 9 in Den Hoorn.  

Al weer bijna 18 jaar is EDA de Heus BV gehuisvest aan de Schieweg 63 in Delft. Een prachtige locatie maar de (parkeer)ruimte, in het begin in overvloed, maakt het voor EDA de Heus steeds lastiger om de optimale service aan zijn klanten te kunnen blijven waarborgen. Samen met de krapte op de arbeidsmarkt, en de bedrijfsbeëindiging van Autobedrijf van der Windt, hebben zij besloten dit bedrijf, inclusief de vijf enthousiaste medewerkers over te nemen en te gaan verhuizen naar het moderne pand in Den Hoorn. Uiteraard zal de manier van werken, hun klantgerichtheid en het 'open' karakter niet veranderen. Dat bedrijfs-DNA zit nu eenmaal in het bloed van EDA de Heus èn Autobedrijf van der Windt!
Het bedrijf staat onder leiding van Aad van Winden van EDA de Heus, die op deze manier denkt de bedrijfsfilosofie van beide bedrijven op een goede manier voort te kunnen zetten. EDA de Heus is een Bosch Car Service partner en tevens aangesloten bij GlasGarage. Naast reparatie en onderhoud, heeft dit bedrijf ook een in- en verkoopafdeling. “Voor wat betreft de verkoop hebben we ons gespecialiseerd in zoekopdrachten”, zegt Aad van Winden. “Een voor u op maat geselecteerde tweedehands auto op bestelling is bij ons mogelijk! Wij zien in deze overname een unieke kans om onze eigen klanten en die van Van der Windt nog beter van dienst te kunnen zijn.”
Het specialisme en de kracht van Bosch Car Service in combinatie met de extra mogelijkheid om alle mogelijke diensten op het gebied van autoglas voor de klant te kunnen regelen, komen dan goed tot hun recht. “Wij zijn van oudsher een servicegericht autobedrijf, met een uiterst trouwe klantenkring, die de klantbeleving hoog in het vaandel heeft staan. Door het opleidingsplan van Bosch hebben wij de beschikking over technisch uitstekend geschoold personeel en zijn daardoor in staat de meest gecompliceerde storingen het hoofd te kunnen bieden. Voor de klanten van Van der Windt zal er, behalve een aantal nieuwe gezichten en een interne verbouwing, niet veel veranderen.” Telefoon: (015) 261 81 81. Internet: www.edaheus.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1