De Mazda CX 5 is voorzien van vele extra’s, laat je informeren.
De Mazda CX 5 is voorzien van vele extra’s, laat je informeren.

Mazda CX 5 uit 2018: Top Occasion bij Roots Autoservice

  autonieuws

PIJNACKER - Roots Autoservice is dé occasion-specialist van Pijnacker en omgeving. Bij het bedrijf aan de Overgauwseweg 65A staat nu als Top Occasion de zo goed als nieuwe Mazda CX 5 2.0 SkyActiv-G 165 Skylease GT / automaat!

“Deze Mazda is van het bouwjaar 2018 en heeft een kilometerstand van 93.000”, zegt Joop Wortelboer. “Groot voordeel is dat deze Mazda altijd bij de Mazda-dealer in Zoetermeer in onderhoud is geweest. Ook komt deze Top Occasion van de eerste eigenaar.” Deze auto is voorzien van veel extra’s zoals airco/cc, navi, 19-inch velgen, afneembare trekhaak, elektrisch verstelbare stoelen en lederen bekleding. “Deze prachtige Mazda CX 5 staat op dit moment voor de zeer scherpe prijs van 28.940 euro te koop bij Roots Autoservice”, zegt hij. “Voor een proefrit en/of bezichtiging bent u van harte welkom op de Overgauwseweg in Pijnacker.” Roots Autoservice heeft altijd weer een vernieuwend aanbod jonge dealer-occasions. Natuurlijk zijn er bepaalde periodes waarin er een heleboel auto’s worden verkocht, waardoor er weer plaats vrij komt voor nieuw aanbod. In de showroom in Pijnacker staat een leuke mix van alle merken in diverse klassen en prijssegmenten. De gangbare merken zijn het meest vertegenwoordigd, daarvan zijn er juist weer heel wat aantrekkelijke modellen binnen gekomen. “En het wordt nu nòg voordeliger om hier een auto aan te schaffen”, zegt hij. “Een deel van de auto’s wordt voortaan verkocht tegen handelsprijzen. Daarmee kunnen we heel scherpe aanbiedingen doen.” Behalve in de showroom, heeft Roots Autoservice ook een prima presentatie op internet, waar alle occasions met volledige beschrijving en prijs op staan gepresenteerd. Hierdoor weet het bedrijf klanten uit alle uithoeken van het land te interesseren. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in het inkopen van jonge en nette benzineauto’s met kilometerstanden tot 100.000. U ontvangt een marktconforme prijs voor uw auto en een RDW vrijwaring. “De betaling gaat direct, en op uw bankrekening”, aldus Wortelboer.
Voor meer informatie kunt u bellen naar (015) 369 32 33 of een mailtje sturen naar info@rootsautoservice.nl. En houd vooral ook de website www.rootsautoservice.nl in de gaten!

Meer berichten
 
CustomHtml_1