Een werkplaatsmedewerker van DIGO in actie..
Een werkplaatsmedewerker van DIGO in actie..

Autobedrijf DIGO is open en houdt u veilig mobiel

  autonieuws

DELFT - … óók online 24/7 en op 2de paasdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. "DIGO wil elke klant mobiel houden en daarbij letten we op uw veiligheid. We blijven open met aangescherpte maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij houden binnen ons bedrijf minimaal 1,5 meter afstand, schudden, geen handen en nemen hygiënische maatregelen”, zegt Peter Huizenga.

Contactloze verkoop
Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? “Wij ontvangen u graag. Er zijn handschoenen aanwezig en onze werkplek wordt ontsmet. Een proefrit maken is nog steeds mogelijk. De auto wordt grondig gereinigd. Een afspraak in de avond kan ook. Wij begrijpen het als u liever niet de deur uit gaat. Toch kunnen wij veel voor u betekenen. Informatievoorziening kan via telefoon, chat, video bellen of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, door een filmpje op te sturen. Uiteraard zullen we u ook helpen aan een goede inruilprijs. Een proefrit bij u thuis binnen 15 kilometer van Delft is mogelijk. Uw nieuwe ontsmette auto willen we bij u thuis brengen.. Uw inruilauto nemen we dan graag mee terug.”

Contactloos
werkplaatsbezoek
Zonder tegenbericht kunnen alle service- en onderhoudsafspraken doorgang vinden. “Wij verzoeken u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of in te plannen via onze online werkplaatsplanner op onze website www.digodelft.nl. “ De receptiebalie heeft plexiglas schotten, sleutels worden aangenomen in een plastic zakje, stuur en pookknop worden gedesinfecteerd. Er worden stuur- en stoelhoezen en handschoenen gebruikt. “U kunt uw sleutel ook in onze beveiligde brievenbus deponeren. Vervolgens kunt u hem eventueel met de reservesleutel ophalen. Wachten in onze wachtruimte is mogelijk met voldoende afstand. Natuurlijk zijn er ontsmette leenauto's beschikbaar of gratis fietsen. Kortom: wij doen er alles aan om u van dienst te blijven en u mobiel te houden.”
Bel voor meer informatie, (015) 515 00 00 of ga naar DIGODELFT.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1