Idenburg Car Solutions zet een stap in de toekomst met een nieuwe coating

  autonieuws

Editie: Week 38, Jaargang 22 |

Vincent van Zessen bezig met het aanbrengen van de Sill Restore Coating op een Maserati Pininfarina in de werkplaats van Idenburg Car Solutions.

DELFT – Compleet doffe auto's kunnen ook weer helemaal glanzend worden gemaakt. Bij Idenburg Car Solutions wordt hier een compleet nieuw product voor gebruikt, namelijk Sill Restore Coating. Niet zo maar even poetsen, er moet hiervoor een speciale opleiding gevolgd worden om met deze coating te kunnen werken.

Met Sill Restore Coating wordt een zogenaamde lakverzegeling bewerkstelligd. Al is de auto door wat voor omstandigheden dan ook heel dof geworden, met Sill Restore Coating wordt uw auto weer glanzend als nooit tevoren. Het is een harde, transparante oppervlaktecoating, die zowel de lak als het verweerde oppervlak herstelt en nadien vele jaren beschermt tegen UV-licht, pekel, zure regen, olie, dieselroet en vele chemicaliën. “De coating is ook te gebruiken voor de zwakke kleuren die snel dof worden, zoals rood, blauw en wit”, legt Martin Idenburg uit. “De auto hoeft niet overgespoten te worden, maar kan gewoon met deze coating behandeld worden. Dit is zeker niet alleen maar even poetsen. Mijn medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd om met deze coating te kunnen werken. Het effect staat gelijk aan een nieuw gespoten auto.”
Doordat het oppervlak niet opnieuw hoeft te worden overgespoten, zal de kostprijs aanmerkelijk zijn gereduceerd. Sill Restore Coating herstelt en beschermt de kleur en glans. De coating had zich al langer bewezen als herstellende, carrosseriewerende en duurzaam beschermende coating in de vliegtuigindustrie. Sill Restore Coating herstelt behalve lakken van vliegtuigen en auto's, ook bijvoorbeeld vrachtwagens, campers, caravans, paardentrailers en kent vele toepassingen in de bouw, de industrie en de scheepvaart. “Uiteraard is er bij ons bedrijf nog steeds het volledige programma poetsbeurten, maar deze Sill Restore Coating is in de autobranche echt een stap in de toekomst. Een vernieuwing die zijn weerga niet kent!”
Ondanks het opvallend mooie weer deze nazomer, zijn sommige mensen terecht al weer in gedachten bij de winterbanden. De periode waarin deze banden centraal staan is nog ver weg, maar bij Idenburg Car Solutions zijn de eerste winterbanden al verkocht. “Momenteel werken wij met vier halen en drie betalen, zo lang de voorraad strekt”, weet Idenburg te vertellen.
In de autowasstraat van Idenburg Car Solutions wordt sinds kort een nieuwe eindwax gebruikt. Aan het einde van de wasstraat wordt deze eindwax op de auto gespoten, hecht nog langer, biedt meer bescherming en heeft een hogere glanswaarde, vooral in combinatie met het bronwater (in plaats van drinkwater) dat dit bedrijf voor de wasstraat gebruikt. “Helemaal nieuw is de kraam met verse broodjes op ons terrein”, vertelt Idenburg. “Klaar met het wassen van de auto in de wasboxen en trek gekregen? Of gewoon tijdens het stofzuigen even een flesje fris of een broodje happen? Dan is er nu de Idenburger, een heerlijk broodje nu van 3,50 voor 2,50 euro.”

Idenburg Car Solutions

Schieweg 81
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1