Pieter van Foreest organiseert regelmatig samen met DigiHandig inloopspreekuren of bijeenkomsten om meer smartphonevaardig te worden
Pieter van Foreest organiseert regelmatig samen met DigiHandig inloopspreekuren of bijeenkomsten om meer smartphonevaardig te worden

Wilt u leren omgaan met uw smartphone?

Algemeen

DELFT - Digitale vaardigheden zijn nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Tegelijk is het steeds belangrijker om te kunnen communiceren via een smartphone of tablet. Pieter van Foreest organiseert regelmatig samen met DigiHandig inloopspreekuren of bijeenkomsten om meer smartphonevaardig te worden. Hier kunt u uw vragen stellen aan een expert van DigiHandig en wordt u op weg geholpen, zodat u thuis verder kunt oefenen. 

Vrienden van DigiHandig
In augustus zijn vier ‘Vrienden van DigiHandig’ bijeenkomsten in Lindenhof. Op 3, 10, 18 en 24 augustus bent u van 11.45 uur tot 13.15 uur van harte welkom. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en wat lekkers. Het doel is om mensen samen te brengen en met elkaar in gesprek te laten gaan over de app DigiHandig. Er wordt actief geluisterd naar uw feedback op de app om ervoor te zorgen dat het leren omgaan met de smartphone zo gemakkelijk mogelijk kan worden gemaakt.

DigiHandig staat voor digitale inclusiviteit. Het is een team met een hoge ambitie en goede dosis ontwikkelkracht. DigiHandig draagt bij aan een samenleving waarin iedereen online kan meedoen. Want dit team vindt dat iedereen recht heeft op de mogelijkheden die het internet biedt.

Inloopspreekuur
Vanaf 9 augustus bent u ook weer van harte welkom bij Ontmoetingscentrum Mozartlaan voor het wekelijkse inloopspreekuur. Elke woensdagochtend van 10.30 uur tot 12.00 uur kunt u hier terecht met al uw digitale vragen, waarbij u vervolgens zo goed mogelijk wordt geholpen. Aanmelden is niet nodig.

Bezoek www.digihandig.nl voor meer informatie en de exacte data.