Voor ouderen kan het een uitdaging zijn om met de apparatuur om te gaan
Voor ouderen kan het een uitdaging zijn om met de apparatuur om te gaan

Wilt u meer smartphonevaardig worden?

Algemeen

DELFT - De afgelopen jaren zijn smartphones en tablets steeds belangrijker geworden om contact te houden met naasten. Jongere generaties draaien hun hand niet om voor het gebruik van dergelijke apparaten, maar voor ouderen kan het een uitdaging zijn om met deze apparatuur om te gaan.  

Om ouderen in Delft te helpen met het contact met hun naasten en hen te leren om te gaan met hun smartphone of tablet, organiseert Pieter van Foreest in samenwerking met Digikwis wekelijks een inloopspreekuur smartphonevaardigheden. Elke woensdag kunt u bij het inloopspreekuur terecht voor persoonlijke ondersteuning van een expert van Digikwis. Zij beantwoorden uw vragen graag en helpen u op weg met hun lesmateriaal, zodat u zelfstandig verder kunt leren.

Waar en wanneer?
De afgelopen maand werd dit spreekuur druk bezocht en zagen we onze bezoekers mooie voortgang boeken. Wilt u ook smartphonevaardiger worden? U bent van harte welkom. Het inloopspreekuur vindt tot en met 18 mei elke woensdag plaats van 10.30 uur – 12.00 uur in Ontmoetingscentrum Mozartlaan (Mozartlaan 422) in Delft. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.