Afgelopen vrijdag 23 juni lanceerde José van Winden haar tweede roman voor een groot publiek bij Brouwerij tHuis in Den Hoorn.
Afgelopen vrijdag 23 juni lanceerde José van Winden haar tweede roman voor een groot publiek bij Brouwerij tHuis in Den Hoorn.

Succesvolle lancering tweede roman José van Winden

Algemeen

DEN HOORN - Afgelopen vrijdag 23 juni lanceerde José van Winden haar tweede roman voor een groot publiek bij Brouwerij tHuis in Den Hoorn. Uit handen van Elly Godijn van Godijn Publishing ontving ze het allereerste exemplaar van ‘Vijf Jaar Later’. "Laat zien wat je leest. Neem je boek overal mee naar toe", aldus José in haar welkomstwoord.  

Kees Paalvast voelde de schrijfster aan de tand over het boek, de achtergronden en het schrijverschap. Hierin legde ze uit wat voor haar de relatie tussen zussen zo anders maakt dan die tussen vriendinnen. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een voorleessessie, waarmee de aanwezigen een voorproefje kregen van het boek. Hierna nog José plaats achter een tafel om boeken te verkopen en signeren. 

In het nieuwe boek ‘Vijf Jaar Later’ gaan vier zussen een lang weekend naar Spanje. Twee jaar ervoor overleed hun zus en het plan is om tijdens deze vakantie de onderlinge band te versterken. Het boek gaat verder waar ‘Weekendje Weg’ is geëindigd, maar is ook los hiervan prima te lezen. De boeken van José zijn persoonlijk, herkenbaar en laagdrempelig. Ook schrijft deze schrijfster voor scripts, korte films en musicals.   

Afbeelding