Afbeelding

Vakantiebank Delft organiseert jaarlijkse ‘Geef ze de Vijf!’

Algemeen

DELFT - In de maanden mei en juni ontvangen veel mensen hun vakantiegeld. Rond deze tijd organiseert de Vakantiebank Delft weer haar jaarlijkse actie ‘Geef ze de Vijf!’. Deze actie is opgezet voor het realiseren van mooie vakantie-ervaringen voor gezinnen die het zelf niet kunnen betalen.

In Delft worden Dagelijks mensen geconfronteerd met financiële en sociale problemen. Veel mensen leven onder het sociaal minimum inkomen en daarom zit een uitje of vakantie er voor hen niet in. Vaak zijn deze mensen er juist even aan toe om afstand te nemen en te genieten in een andere omgeving. Om deze mensen toch een leuke zomer te bezorgen, organiseert Vakantiebank Delft dagjes uit en korte vakanties op een eenvoudige en creatieve manier. Helaas kost alles geld en zijn deze activiteiten ook niet gratis. Om deze reden vraagt de Vakantiebank Delft uw hulp. Doneer vijf euro van uw vakantiegeld en help deze organisatie met het realiseren van mooie vakantie-ervaringen voor mensen die het financieel niet breed hebben!

U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL67 ABNA 0620 389 141 t.n.v. RK Stadsdiaconaat Delft e.o. o.v.v. Vakantiebank Delft ‘Geef ze de Vijf’. Voor meer informatie kun je terecht op www.vakantiebankdelft.nl