Afbeelding

Detoxen voor een mooie huid

Algemeen

Het voorjaar is een goed moment om door middel van een detox je huid een energieboost te geven. Detoxen is een ander woord voor reinigen. Ons lichaam doet dat grotendeels vanzelf, maar daarnaast hebben we ook te maken met vervuiling. Denk aan stress, cosmetica, schoonmaakmiddelen, milieuvervuiling, etc. Hierdoor komt je ontgiftingssysteem behoorlijk onder druk te staan. Met een detox, geef je dit systeem even rust, zodat het tijd en energie heeft om achterstallig onderhoud te doen. Je boost met een detox, dus je zelfreinigend en zelf herstellend vermogen.
Onze kruidenpeeling werkt als een detox voor de huid en zorgt dat je natuurlijke huidvernieuwingssysteem wordt geactiveerd. Normaal vernieuwt je huid zich iedere 28-30 dagen. Met de bio peeling gebeurt dat in 8-10 dagen. De kruiden stimuleren de doorbloeding en dus de aanmaak van collageen en elastine . Onze kruiden peeling is zelfs geschikt is ook voor de meest gevoelige huidjes (vanaf €85,-). Omdat gezondheid en een mooie huid hand in hand gaan!

Kilo’s verliezen en een mooie huid? Ons 11-daags body & mind reset programma ‘Cleanse & Revitalise’ is een eenvoudig te volgen detox programma voor thuis voor een nieuwe Healthy Lifestyle. 

Meer weten? Tijdens een vrijblijvende intake geven we een advies op maat.