Afbeelding
Foto: B.Messchaert

Fysiotherapie en medicinale planten bij Ezzy Family

Algemeen

Stijve gewrichten? Stekende pijn? Tintelingen? Loop er niet te lang mee door maar kijk wat onze therapie voor je kan doen.

We bieden privé yoga, medisch trainen, bindweefselmassage, triggerpoint massage, lymfedrainage, cupping, Guasha, voetreflex, bamboe massage en schrijven medicinale planten voor in de praktijk. Alles, behalve de medicinale planten, wordt vergoed door alle verzekeraars.
Fysiotherapie Ezzy focust zich op jou in je geheel. Oftewel; holistische fysiotherapie. We kijken naar het fysieke lichaam, het mentale welzijn en de omgevingsfactoren.
We gebruiken de natuur en hoe het ons kan helpen om te herstellen. Daarom ondersteunen we de therapie ook met medicinale planten/ Spagyriek. Het productieproces van Spagyriek wordt gekenmerkt door het ‘scheiden’, ‘zuiveren’ en ‘samenvoegen’ van de bestanddelen van medicinale planten, waardoor een krachtige essence ontstaat. Spagyrische middelen bevatten alle voordelen van de fytotherapie (kruidengeneeskunde), homeopathie, aromatherapie en mineralen therapie tezamen maar zijn energetisch sterker.
Waarom plantmedicijn/ spagyriek? Je bent je ervan bewust dat het lichaam ook bestaat uit energie, je wil niet alleen op de symptomen werken maar ook de oorzaak aanpakken. Medicinale planten zijn goedkoper en zuiverder dan supplementen die je in de winkel koopt. www.ezzyfamily.nl