Afbeelding

Ezzy Family Fysiotherapie raakt aan

Algemeen

Je eerste contact met Ezzy Fysiotherapie is al warm. Voordat je een afspraak hebt krijg je al advies telefonisch of via WhatsApp, dat is handig want soms heb je echt gelijk hulp nodig. Het is erg fijn dat iemand naar je luistert en goed van aanpakken weet. Tijdens de behandeling word je namelijk echt goed aangeraakt. Iets wat je bij vele fysio’s niet meer tegenkomt. 

Ze werken met 3 therapeuten en geven aan dat ze willen dat je je na de eerste keer iets beter voelt. Mocht dat niet zo zijn, zoeken ze naar de juiste behandeling die past bij jou. Ze bieden triggerpoint en bindweefselmassage, cupping, (binnenkort) dry needling, manuele therapie, plantmedicijn, prive sporten en yoga of in groep. Ook alles behalve het plantmedicijn is vergoed door alle verzekeraars. 

Yasmae is al 10 jaar fysiotherapeut en heeft sinds 4,5 jaar haar praktijk gestart in Delft, daarbij zijn Biddy (yoga) en Stephania (training) er om je nog beter te kunnen helpen. Het prive sporten en de prive yoga is een goede ondersteuning van de behandeling.