Foto: Erick Kicken
Foto: Erick Kicken

Jongerengroep Rijswijks Jeugdtheater speelt nieuwe voorstelling

Algemeen

RIJSWIJK - Op 15 en 16 april speelde NuRT de voorstelling ‘The Addams Family’ in de Rijswijkse Schouwburg. NuRT is de jongerengroep van het Rijswijks Jeugdtheater en zij laten in deze musical weer een hoop talent zien!

De voorstelling ‘The Addams Family’ vertelt het verhaal van de nachtmerrie van iedere vader. Wednesday Addams is verliefd op Lucas, een lieve, slimme en knappe jongen uit een zeer goed milieu. Wednesday vraagt haar vader om niet aan haar moeder te vertellen over haar verliefdheid. Nog nooit eerder had haar vader een geheim voor zijn vrouw. Alles verandert als de Addams Family een dinertje geeft voor het ‘normale’ vriendje en zijn ouders. Typerend voor deze musical is de komische noot. Een voorbeeld hiervan is dat butler Lurch alleen maar kan grommen, wat voor veel gelach zorgt in de zaal. 

De voorstelling bevat mooie, duistere muziek met prachtige solo’s en koorzang. Ook zingen verschillende hoofdpersonen en andere familieleden een solo. De dansen zijn gechoreografeerd door Maite Levy en passen mooi bij de muziek. Kortom, ‘The Addams Family’ is weer een prachtproductie geworden. 

Voor meer informatie kun je terecht op www.rijswijksjeugdtheater.nl