Just Beauty is te vinden in de Hoven passage
Just Beauty is te vinden in de Hoven passage

Just Beauty laat uw nagels stralen!

Algemeen

DELFT - Op de eerste verdieping van de Hoven Passage in Delft vindt u beauty- en nagelsalon Just Beauty. Onder het motto ‘Your beauty is our profession’ nemen de specialisten aandachtig de tijd voor u.

Nagelstudio
Laat uw nagels stralen door de specialisten van Just Beauty! Het team van de nagelstudio is gespecialiseerd in alles op het gebied van hand-, voet- en nagelverzorging. Kies voor een manicure of pedicure, waarbij u kunt kiezen uit verschillende gradaties. Gaat u voor de Spa Manicure of Pedicure, of voor de Deluxe Spa Manicure of Pedicure waarbij u een scrub, masker en hand- of voetmassage extra krijgt? De behandelingen zijn bovendien uit te breiden met Gel Color (OPI). Ook voor een nieuwe set acryl-, solar- of gelnagels of het opvullen ervan kunt u bij Just Beauty terecht. Wilt u uw kunstnagels of lak juist laten verwijderen? Ook daarbij helpen de specialisten u graag!

Schoonheid
Naast hand-, voet- en nagelverzorging kunt u voor waxing naar Just Beauty. Denk aan body waxing voor uw benen, armen of oksels, of aan facial waxing van uw wenkbrauwen, bovenlip of bakkebaarden. Heerlijk ontspannen? Kom dan langs voor een schoonheidsbehandeling van 60 minuten, inclusief huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, masker, massage van gezicht, schouder en nek en huidverzorging. Bovendien helpt Just Beauty u graag aan een nieuwe set one by one-, 4D- of 5D-wimpers.

Afspraak
Heeft u interesse in een behandeling? Neem dan contact op. Dat kan online via de website www.justbeautystudio of info@justbeautystudio.nl, of telefonisch via 015 785 6845. Just Beauty bevindt zich op de Troelstralaan 15E, boven de Jumbo in de Hoven Passage.