Leuk toch, een speciale feestbehandeling voor uw nagels bij Face-it Beauty & Care
Leuk toch, een speciale feestbehandeling voor uw nagels bij Face-it Beauty & Care

Bij Face-it Beauty & Care weten ze van wanten!

Algemeen

DELFT - Vanaf september is Face-it Beauty & Care gevestigd aan de Hof van Delftlaan 81. Eigenares Giovanna staat, samen met haar andere twee specialisten Melissa en Esther, garant voor het hele spectrum op het gebied van 'schoonheid en verzorging'.

Giovanna: "Klanten kunnen bij ons voor het hele assortiment aan beauty terecht. Van hairextensions tot massages en van wimpers tot mani- en pedicure. Maar ook voor bruilofts- en gelegenheidsmake-up en make-up workshops, gegeven door Esther. Vanaf volgende week kan men ook terecht voor laserbehandelingen voor de huid (laserontharing) en micro-needling. Met bijna 21 jaar ervaring in de beauty en zorg bent u bij mij in goede handen.
The Right Hands zogezegd, want ik leg mij bij Face-it Beauty & Care vooral toe op acupunctuur, massages en massagetherapie. De laatste voornamelijk bij mensen die vanwege een burn-out of een whiplash uitbehandeld zijn bij hun arts of fysiotherapeut. Ook voor het van oorsprong Chinese cupping en voetreflexmassage ben ik uw 'man'. Over man gesproken: natuurlijk zijn mannen ook van harte welkom in onze salon! Steeds meer mannen kiezen voor een goede, heerlijke gezichtsbehandeling en huidverzorging. Indien nodig harsen wij ook de borstkast en rug."

Nagelstyliste
Melissa is allround nagelstyliste. Zij is o.a. gespecialiseerd in de tegenwoordig erg in de mode zijnde nieuwe methodes 'special inlay' en 'baby-boom nagels' (een soort overgang van kleureneffect). Verder doet zij ook de wimperextensions one by one en kunt u bij haar terecht voor hair extensions.
Afspraken zijn te maken via de Facebook-pagina of telefonisch 06-49086104. Face-it Beauty & Care heeft ook cadeaubonnen, vanaf 5 euro, dus maak iemand superblij!