Tereza maakt ook spirituele kunst. (Foto EvE)
Tereza maakt ook spirituele kunst. (Foto EvE) (Foto: )

MariTer: spirituele counseling met een nuchtere basis

  kijk op de wijk

DELFT- Een beetje uit balans? Niet lekker in uw vel? Of een probleem waar u niet uitkomt? Tereza Marin van MariTer biedt als counselor en coach een luisterend oor en helpende hand.

"Ik wordt ook wel eens 'lichtwerker' genoemd." Tereza is counselor, coach, masseur en magnetiseur. "Voor mensen die naar mij toe komen bied ik in de eerste plaats een luisterend oor." Maar als dat niet voldoende is kan Tereza terugvallen op haar speciale talenten: "ik ben heldervoelend, helderhorend en helderwaarnemend. Die gaven gebruik ik als het nodig is om 'achter het verhaal te kijken'", legt ze uit.

Handvatten
Mensen komen bij Tereza met een veelvoud aan vragen of problemen. "Ze weten het even niet meer, zijn uit balans of hebben concrete problemen, bijvoorbeeld in hun relatie. Ze lopen vast in hun werk of zitten met een dilemma waar ze niet uit komen. Door goed te luisteren en analyseren kan ik vaak al nuttig advies geven. Of door een gesprek duidelijk krijgen wat mensen in zichzelf vaak al wel weten, maar nog niet duidelijk hebben of niet onder ogen durven zien. Als het nodig is kan ik ook verder gaan, bijvoorbeeld door tarot- of orakelkaarten te leggen." Met dit alles biedt Tereza geen kant-en-klare oplossingen, waarschuwt zij. "Soms komen mensen naar mij toe met vragen over de toekomst. "Maar toekomst voorspellen doe ik niet. Ik geloof namelijk dat je de toekomst voor een groot deel zelf bepaalt. Net zoals bij de coaching geef ik hoogstens handvatten die je kunnen helpen bij het maken van de keuzes die je toekomst vorm geven." Zo'n handvat kan ook kennis zijn, bijvoorbeeld over het verleden. "Met een fotoreading kan ik bijvoorbeeld gevoelens of gebeurtenissen uit het verleden duidelijk krijgen." Kunst kan daar ook een middel voor zijn. "In mijn Aela Terra Art Studio maak ik intuïtieve spirituele kunst op basis van uw energie. Ook dat kan mensen soms verder helpen."

Niet zweverig
Tereza werkt niet alleen op het geestelijke vlak. "Ik geef ook ontspanningsmassages. Ik heb een studie gevolgd van verschillende technieken." Maar ook de massage kan soms 'met iets extra's zijn.', want Tereza is ook magnetiseur en Usui Reiki master "Ik hou me ook wel bezig met lichamelijke klachten, maar daarbij verwijs ik wel eerst door naar een arts. Ik doe niets zonder diagnose." Het versterken van het eigen genezend vermogen van het lichaam is de basis van Tereza's werk. Voor veel mensen klinkt wat MariTer doet een beetje 'zweverig', beseft Tereza. "Maar ik sta met beide benen op de grond. Ik kijk altijd eerst naar het normaal verklaarbare. Dat heb ik geleerd tijdens mijn opleiding parapsychologie." Meer weten? Kijk op Facebook.com/MariTer-Aella-Terra-Art-Studio.

Meer berichten
 
CustomHtml_1