Mastenbroek en Reitsma zijn al volop bezig met de voorbereiding van Dossier Mastenbroek met prominente gasten
Mastenbroek en Reitsma zijn al volop bezig met de voorbereiding van Dossier Mastenbroek met prominente gasten

Woensdagavond 5 oktober ontvangt Dossier Mastenbroek prominente gasten bij Den Haag FM

Algemeen

0=AZX6tts6j3cuibEgHIVPJJkVTanCmiGpneiCuDewNw6vkiABQ7oSAwcEhMbq1KJgSf9tvSleh5a-9F1ilDicMm8qNBGi-QkcLhhlyNSz6mq-zIEMNhC06de-eHo0szXYYHV2uhdR92NzSxp1h-onQv0L&__tn__=-]K-R" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Dossier Mastenbroek is woensdagavond te horen bij Den Haag FM tussen 21.00 en 23.00 uur. Redacteur Martijn Mastenbroek en co-host Martin Reitsma ontvangen in dit programma de Delftse muzikant, componist en producer Robert Jan Stips en Urban Heroes frontman Evert Nieuwstede als muzikale gasten.

Evert Nieuwstede
Evert Nieuwstede doet een live-optreden en zal in zijn medley met hits onder meer  ´Not Another World War´ laten horen. In deze tijd een heel aktueel thema.  Ook zijn nieuwe single It’s about time met The Urban Hero and Friends zal te horen zijn, deze clip is te zien op You Tube via youtu.be/Y2QnuyQFBRI. Ook hoort u diverse andere highlights uit zijn oeuvre met Urban Heroes. 
Nieuwstede was succesvol met zijn bands Urban Heroes en Boom Boom Mancini. Voorts stond hij vele keren op het Haagse Parkpop. Met It’s about time en zijn vorige sinlge Le’ts Fix The World heeft hij momenteel noteringen in de nationale plug top 100, respectievelijk op 96 en 69. Let’s Fix The World is te zien via  www.youtube.com/watch?v=YOKCNtp_GPE

Robert Jan Stips
Robert Jan Stips komt vertellen over zijn nieuwe werk met Nits en Supersister Projekt. De single die hij produceerde voor Gruppo Sportivo en natuurlijk is er muziek met highlights uit zijn carrière.Stips wordt de Tovenaar van de Nederlandse Popmuziek genoemd. Een eretitel. Hij was en is succesvol als muzikant, componist en producer en speelde onder meer in Supersister, Sweet d´Buster, Transister en Golden Earring, Anno 2022 speelt hij nog altijd in topband de NITS, en maakt muziek met Rinus Gerritsen en Leon Klaasse in het Supersister Projekt. Hij zal op 14 januari 2023 een optreden gaan doen met het Supersister Projekt in het Paard te Den Haag. Voor kaarten zie de site: www.paard.nl/event/symphonic-junction-supersister

Het programma gaat over criminaliteit maar er is ook aandacht voor muziek, tijdens een vorige uitzending was Rob Bolland te gast die diverse songs live liet horen. Ook Klaas Wilting de oud politiewoordvoerder van Amsterdam was onlangs te gast.

Ook Subject matter experts te gast op het gebied van Cybercrime en Persoonsbeveiliging 
Voorts zijn te gast Renate, zij is bij een grote Nederlandse financiële instelling analist en expert op het gebied van Cybercrime, waaronder bankfraude en phishing, zij komt vertellen hoe vaak dit voortkomt in Nederland en wat je zelf aan preventie daar tegen kunt doen.
Stephen Ghazi is onder meer diverse keren persoonsbeveiliger geweest van de Dalai Lama bij zijn bezoeken aan ons land. Daarnaast is Stephen 5e dan Pentjak Silat en heeft met zijn The Old School een eigen sportschool. Deze verdedigingsport is een ware levenswijze voor hem, hij bezocht diverse keren zijn grote leermeesters in Indonesie en brengt deze kennis over op zijn leerlingen.Stephen zal hierover komen vertellen, terwijl hij ook een aantal persoonlijke veiligheidstips zal geven. Voorts is hij subject matter expert inzake internetfraude.

Dossier Mastenbroek is een initiatief van Martijn Mastenbroek.
www.denhaagfm.nl
Frequentie 92.00 FM.

Robert Jan Stips
Evert Nieuwstede
!