Kippie Delft
Kippie Delft

Publiek van 14 tot 84 weet de weg naar Kippie Delft

Algemeen

DELFT- Kippie Delft in de Hovenpassage staat bekend om zijn heerlijk belegde broodjes en natuurlijk de Kippie pannen. Maar ook de broodjes kroket en frikandel voor het luttele bedrag van 1 euro hebben gretig aftrek, met name bij scholieren. Een gouden greep, zo blijkt.

“Die komen in hun pauze dus vaak even buurten”, lacht eigenaar John (41). Maar dit is niet de enige aanbieding in het assortiment van Kippie, zo geeft hij aan. “Elke twee weken hebben we een nieuwe aanbieding in de vorm van een maaltijd in combinatie met borrelhapjes. En dan zijn er natuurlijk ook nog de vijf kippenpoten voor 7,50!”  

Sowieso gaan de Kippie pannen na een pauze door de Corona crisis weer als een razende over de fysieke en online toonbank, aldus John. “De vraag naar pannen is erg groot, evenals naar de belegde broodjes overigens. We hebben stokbroodjes en pistoletjes, belegd met worst of kipgehaktballetjes. Ook kun je bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd van bami, nasi of mihoen. Eigenlijk hebben we voor elk wat wils en dat zie je aan de leeftijd van onze klanten. Die varieert van 14 tot 84”.   

Een enthousiast team van acht, inclusief de zaterdag medewerkers, staat in De Hoven klaar om de drukte te pareren. Kippie Delft is al zo’n vier decennia lang een begrip, zo zegt John, die er zelf al 21 jaar met veel plezier werkt en sinds 2016 de zaak heeft overgenomen. De eigentijdse winkelformule en kant-en-klaar maaltijden, belegde broodjes, gegrilde producten, snacks en Kippie pannen zijn debet aan dit succes.

Afhalen in de winkel in Winkelcentrum Hovenpassage aan de Martinus Nijhofflaan32, tel. 015-2611609 en bestellen via de webshop. Bezorging is ook mogelijk.