<p>Kunst en Cultuur Academie</p>

Kunst en Cultuur Academie

(Foto:)

Start nieuwe cursussen bij de Kunst en Cultuur Academie

MAASSLUIS - De Kunst en Cultuur Academie (KCA, voorheen bekend als Klei & Kleur) is een begrip in Maassluis. Al meer dan 50 jaar. De naam staat inmiddels voor veel meer dan werken met klei en kleuren. De Kunst en Cultuur Academie is een creatief en educatief centrum met een uitgebreid aanbod van cursussen en workshops op alle terreinen van kunst en cultuur.

KCA is er voor jong en oud. Voor mensen met enige ervaring èn voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. De Kunst en Cultuur Academie biedt hen de kansen daaraan invulling te geven. Daarmee kunnen ze hun leven verrijken en verdiepen. Bezig zijn met kunst en cultuur haalt mensen weg uit hun dagelijkse beslommeringen en geeft hen de kans hun horizon te verbreden.

Cursussen
Maandag 19 september starten de nieuwe cursussen in een nieuwe spraakmakende omgeving, het gemeentehuis van Maassluis. Ingang aan de zuidzijde van het gemeentehuis nabij Logger. Wat voor cursussen je kunt verwachten? Verschillende vormen van schilderen en tekenen, aquarellen, bloemschikken, keramiek, fotografie en quilten. Meer informatie over cursusdagen en tijden, inhoud van de cursus en de prijzen is te vinden op de website. Na ontvangst van uw inschrijfformulier ontvangt u een factuur.

Inschrijven kan nog op de site www.kunstencultuuracademie.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1