Een dans-bijeenkomst via Kunst en Cultuur Den Hoorn.
Een dans-bijeenkomst via Kunst en Cultuur Den Hoorn.

Allemaal nieuwe cursussen Kunst en Cultuur Den Hoorn

Algemeen

DEN HOORN - Breakdance, dans en yoga, het zijn bekende cursussen in het aanbod van stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn. Naast het huidige aanbod, is er bij de start op 3 september ook veel nieuws. Bijvoorbeeld een cursus animatie tekenen, musicalles en kinderyoga.

Inschrijven voor het nieuwe cursusseizoen kan vanaf heden. Al jaren biedt stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn een grote diversiteit aan voor kinderen en volwassenen, allemaal uit Den Hoorn en omstreken. Een breed aanbod, maar er is altijd ruimte voor nieuwe workshops en cursussen. Zo ook in het nieuwe seizoen. Voorzitter Saskia Bodde: "We willen iedereen in Den Hoorn en omgeving kennis laten maken met kunst en cultuur. Het is dan van belang om te luisteren naar de wensen van de, potentiële, cursisten. Zo kregen we veel vraag naar een tekencursus voor kinderen, dus starten we vanaf september met een tekencursus. En bijvoorbeeld kinderyoga, ook veel gevraagd. Heel fijn dat we het voor elkaar hebben gekregen om ons aanbod te optimaliseren en uit te breiden."
Kijk voor het reguliere en nieuwe aanbod op: www.kunstencultuurdenhoorn.nl.

Mooie samenwerking
Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn en de Mariaschool Den Hoorn gaan na de zomervakantie een mooie samenwerking aan. De stichting heeft exclusief voor leerlingen van de Mariaschool een divers aanbod van korte cursussen samengesteld. De cursussen starten vanaf september 2018 en zullen direct na schooltijd plaatsvinden.

Steun het initiatief
De stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn is dé plek voor cursussen en workshops op het gebied van kunst en cultuur voor Den Hoorn én omstreken. De stichting vindt het van belang dat iedereen in aanraking kan komen met kunst en cultuur en zet zich daarom in voor korte betaalbare cursussen, waarbij plezier en talentontwikkeling voorop staan.
Draagt u dit initiatief een warm hart toe, word dan vriend van de stichting Kunst en Cultuur. Bij interesse of om u aan te melden kunt u een mail sturen naar info@kunstencultuurdenhoorn.nl.