Foto: Marc van Baasbank
Foto: Marc van Baasbank

Wandel- en fietstocht voor onderzoek kanker

Algemeen

PIJNACKER - Op 25 september kan je weer wandelen of fietsen door Pijnacker-Nootdorp en omgeving. De opbrengst van dit gezellige en sportieve evenement is voor onderzoek naar kanker. Doordat het evenement wordt gesponsord door Three Mills Interim Management B.V. gaat jouw bijdrage volledig naar het goede doel van De Klimmende Règâhs, namelijk Alpe d’HuZes.

Enkele Règâhs zijn aan het trainen om volgend jaar al wandelend de Alpe d’Huez te bedwingen. Wandel je ook graag en wil je gezellig met de Règâhs meelopen? Meld je dan aan voor de wandeltocht van tien kilometer. Voor de racefietsers zijn er twee afstanden. Een route van circa 66 kilometer en een van ongeveer 96 kilometer. Ook de niet racefietsers komen aan bod. Er is een route van 26 kilometer uitgezet voor de toerfietsers voor zowel jong als oud. De fietsroutes worden onder begeleiding van de Règâhs afgelegd. 

Er wordt verzameld tussen 8.00 en 9.00 uur bij De Viergang in Pijnacker, waar je bij je aanmelding koffie krijgt en het DKR-toertochtshirt. De finish is eveneens bij De Viergang. Daar wacht een welverdiende lunch en gezellige muziek. De kosten van deze leuke verschillende tochten voor het goede doel bedragen 35 euro per persoon. Vooraf aanmelden via www.dkronline.nl.