LaPorta Vitale
LaPorta Vitale

Werken aan warme zorg bij LaPorta Vitale

Algemeen

Werken in de zorg kan heel veel voldoening geven. Als je voldoende tijd en aandacht kunt geven aan degene voor wie je zorgt. LaPorta Vitale maakt dat al vijftien jaar mogelijk.

“We zijn er voor zorgverleners die het fijn vinden als zelfstandige in de zorg werkzaam te zijn”, zegt Ingrid van Bilsen van LaPorta Vitale. “Ze werken in kleine teams samen aan het leveren van warme zorg met veel aandacht voor de mens.” Voor herintreders en net gepensioneerde zorgverleners blijkt het werken als zelfstandige zorgverlener nieuwe energie en zinvol werk op te leveren met veel eigen keuzemogelijkheden. Ook voor wie nieuw is in de zorg, is van alles mogelijk. “Wij begeleiden ze, zorgen voor scholing, cliënten en voor de juridische en financiële zaken. Op kantoor hebben we een gezellige fysieke ontmoetings- en werkplek, voor overleg, familieontmoetingen en voor workshops en cursussen.” 

Meer weten: stuur een mail naar info@laportavitale.nl of bel 015 364 1901. Meer informatie: www.laportavitale.nl/aan-de-slag