Ga mee met de historische pakschuit Nooitgedacht
Ga mee met de historische pakschuit Nooitgedacht

Brouwerij vaartocht met historische pakschuit Nooitgedacht

Algemeen

DELFT - Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat heeft zaterdag 3 september weer de jaarlijkse Brouwerij vaartocht met de historische pakschuit Nooitgedacht en dit jaar gaan ze een bezoek brengen aan het Jenevermuseum in Schiedam. 

Met dit museum werkt De Koperen Kat al een tijd samen. De groep krijgt er een rondleiding en gaat er wat proefwerk doen, met op de vaartocht ernaartoe en op de tocht terug een leuke en lekkere culinaire verrassing.

De boot vertrekt om 10.00 uur met koffie en broodjes vanaf De Koperen Kat en is rond de klok van 16.00 uur weer terug op de Brouwerij, waarna er nog gelegenheid is om na te genieten en eventueel deel te nemen aan een heerlijk BBQ-buffet.

De vaartocht, de koffie met broodjes, het museumbezoek, al het proefwerk, inclusief de twee culinaire verrassingen kost maar 65 euro per persoon.

Inschrijven
Inschrijven kan via: reserveringen@dekoperenkatkat.nl. Er is maar beperkt plek op de boot, dus mis de boot niet en zorg dat je niet buiten de boot valt, want de schipper gaat echt niet overstag; ook niet als je het over een andere boeg gooit!