Kom jij ook naar het Bierfestival?
Kom jij ook naar het Bierfestival?

Bierfestival bij De Koperen Kat

Algemeen

DELFT - Zaterdag 4 juni bestaat Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat al weer 11 jaar en dat gaat zoals gebruikelijk gevierd worden met een Bierfestival en gezelligheid voor de deur van de unieke en ambachtelijke brouwerij.

Op het intieme Bierfestival en feestje komen ook een aantal gezellige Gastbrouwerijen te weten. Oudaen uit Utrecht, Eiber uit Den Haag, Argenthum uit Schoonhoven, Blauwe IJsbeer uit Tilburg, Breugem uit Zaandam, X-Brewing uit Katwijk en Broer & Zus uit Beverwijk.

Tijdens deze dag kan er naast diverse heerlijke speciaalbieren ook genoten worden van heerlijk eten en opzwepende muziek van diverse bands zoals Koko Cherry, Source, Zangeres Schweta met DJ-Romero & Bunch of Basterds.

Het Bierfestival is van 14.00 uur tot 20.00 uur en daarna kunnen de voeten nog even van de vloer tijdens het feestje. Voor de allerkleinsten zetten ze zoals gebruikelijk het springkussen op, zodat ook die hun energie kwijt kunnen.

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop, inclusief vier consumptiemunten. Ze zijn online verkrijgbaar via: www.ticketkantoor.nl/shop/DKK11jaar
De kaarten kosten 20 euro aan de deur bij de Schieweg 15M, indien nog beschikbaar.