Goed voorbereid de winter in: kies voor hoogrendementsglas

Slecht geïsoleerde ramen zorgen voor onnodig energieverbruik, helemaal tijdens koude dagen. Wilt u ook in de winter een behaaglijk woonklimaat? Zorg dan voor isolatie. Glashandel Zantman biedt u meerdere opties.

Hoogrendementsglas is dubbel glas en draagt bij aan het comfort van uw woon- of werkomgeving. Het houdt de warmte binnen en kou buiten. Via de ramen verliest een gebouw veel warmte en daarom is het slim om enkel glas of oud dubbel glas te vervangen door hoogrendementsglas. Als glas- en verduurzaamspecialist helpen we u bij het isoleren van uw woning.

Laat u adviseren
Wij plaatsen verschillende soorten hoogrendementsglas, afhankelijk van uw woning. Dit type glas valt onder de subsidieregeling Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Is het niet mogelijk om hoogrendementsglas te plaatsen, dan zijn voorzetramen een goed alternatief.

Bezoek de showroom
Wilt u meer informatie over het isoleren van uw woning? Neem dan contact op voor een adviesgesprek. Onze showroom in Delft is op afspraak te bezoeken.

Glashandel Zantman
Rotterdamseweg 362
2628 AT Delft
t: 015-2624777
e: info@zantmanglas.nl
i: www.zantmanglas.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1