Johan Zantman (links) en Martin van Leeuwen.(foto: Marjolein Droog)
Johan Zantman (links) en Martin van Leeuwen.(foto: Marjolein Droog)

Het begint met goede isolatie!

en om het huis

DELFT - Eenvoudig energie besparen? Met relatief kleine investeringen kunt u grote stappen maken in het verduurzamen van uw woning. Denk hierbij aan het dichten van kieren, het isoleren van vloeren en het plaatsen van zonnepanelen.

U kunt uw huis op veel manieren energiezuiniger maken. Alles staat of valt met goede isolatie. En wist u dat u de meeste warmte in huis verliest via de ramen? De glasindustrie is volop in ontwikkeling. Duurzaamheid speelt een cruciale rol. Isolatieglas is er in vele soorten en varianten: isolerend dubbelglas, HR++ glas en HR+++ (triple glas). Ieder type heeft zijn eigen prestaties en eigenschappen. Ook kan het isolatieglas worden gecombineerd met andere eigenschappen. Denkt u hierbij aan: brandwerende, geluidswerende, zonwerende beglazing. “Onze glasspecialisten adviseren u graag welk type glas het beste past bij uw woning.” Heeft u vanaf augustus 2019 minimaal twee energiebesparende isolatiemaatregelen uit laten voeren? Zoals het plaatsen van isolatieglas? Vraag dan de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis aan. Tot 1 januari 2021 zijn de subsidiebedragen zelfs verhoogd!

Glashandel Zantman
Glashandel Zantman is al ruim 85 jaar specialist op het gebied van glas. En dat ziet u terug in het enorme aanbod. Denkt u hierbij aan glazen achterwanden voor keukens, douchedeuren, deurluifels en uiteraard isolatieglas! Nieuwsgierig? Bekijk de website: www.zantmanglas.nl.

!