Ina Gronsveld trotseerde ook een zeer natte dag
Ina Gronsveld trotseerde ook een zeer natte dag

Ina Gronsveld sponsort Debora met Vierdaagse

Algemeen

NIJMEGEN - Ina Gronsveld, gast van Debora, Centrum voor leven met en na kanker, heeft de Nijmeegse Vierdaagse gelopen. Zij heeft hiermee een fors bedrag opgehaald aan sponsorgelden.

Ina Gronsveld heeft meegedaan aan de grootste wandelprestatietocht ter wereld. Samen met Ina hebben zich meer dan 44.000 mensen ingeschreven. Helaas werd de eerste dag afgelast in verband met de enorme hitte. Ina vertelt: “Ondanks dat het een Driedaagse is geworden, was het niet minder zwaar. Opgeven is geen optie. De eerste dag was alsnog een hele warme dag. Daarna volgde een zeer natte dag. De laatste dag hadden we perfect weer.” 

Sponsorloop
Drie dagen aaneen heeft zij dagelijks 40 kilometer gewandeld. “De vermoeidheid en de blaren waren alle moeite waard, omdat ik er voor Debora een sponsorloop van heb gemaakt. De opbrengst is 1.765 euro. Geweldig! Ik wil dan ook iedereen bedanken die mij hierbij heeft gesteund met donaties en aanmoedigingen.”

Gasten en vrijwilligers van Debora zijn Ina zeer dankbaar. Het Vierdaagse kruisje heeft Ina dubbel en dwars verdiend.

Debora
Debora is een ontmoetingsplek voor iedereen die met kanker in aanraking is gekomen, als patiënt, ex-patiënt, naaste of nabestaande. Het is een veilige ruimte waar lotgenoten zichzelf kunnen zijn, waar naar hen geluisterd wordt en waar zij informatie over kanker kunnen vinden. Het is ook een plek waar je afleiding vindt met bijvoorbeeld yoga, schilderen of een ontspannende massage. Waar je kunt praten met mensen die echt begrijpen waar je het over hebt: de herkenning van lotgenoten. Inloophuis Debora staat voor een praatje, ontspanning, warmte en steun.